Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves termékek

Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

"Összefonódva", makramé falidísz

ELKELT!  Megrendelésre szívesen készítek hasonlót!:).                        Világos bézs és szürkésbarna pamut (85% pamut 15% poliészter) makramé fonallal csomóztam , 35 cm átmérőjű fém karikára. Hossza ( akasztó nélkül): kb. 67 cm.

13000 Ft / db
13000 Ft/db
Scheffer Andrea

Adventi naptár

Játékos adventi naptár. A csipke ruhás, tüll szárnyacskájú angyalka körbejár és már itt is a karácsony. A mandala tovább díszíthető, festhető közös játék és mesélés során. Az angyalka fából, a mandala rétegelt nyírfalemezből készült. Átmérője 28 cm Angyalka: 6,5 cm Angyalka helyett más figurát is el tudok készíteni, illetve több figura is kérhető. Ezt üzenetben tudjuk egyeztetni.

2200 Ft / db
2200 Ft/db
Scheffer Andrea

Angyalka pár- fából és csipkéből- tüll szárnyakkal

A fából készült kis figurát csipke ruhába öltöztettem, kis tüll szárnyakkal angyallá varázsoltam. Az angyalka 6.5 cm magas. Szívesen lenne az adventi, karácsonyi dekoráció része ez a kis őrző-védő angyal az otthonodban.

1200 Ft / pár
1200 Ft/pár
Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

Arany oliva színű mikromakramé fülbevaló

Mikromakramé technikával készült fülbevaló. Arany oliva színű C-lon fonalból csomóztam , japán kásagyöngyökkel és tigrisszem ásványgolyóval díszítettem. Hossza( akasztóval): kb.6 cm. A fotón lévő már elkelt, de szívesen készítek másikat!:)  

2500 Ft / pár
2500 Ft/pár
Erzsi környezettudatos termékei

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne. Mérete: 70cm X 50cm

4000 Ft / db
4000 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag
Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

Barna/türkiz mikromakramé nyaklánc

Barna és türkizzöld mikromakramé nyaklánc, tigrisszem ásvánnyal a közepén. Jáspis ásványgyöngyökkel és japán kásagyöngyökkel díszítve. A nyaklánc hossza csúszócsomóval állítható.

9800 Ft / db
9800 Ft/db
Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

Bordó mikromakramé karkötő

Bordó színű fonalból , mikromakramé technikával készült karkötő. Közepét átlátszó üveggyöngy díszíti. Csúszócsómó segítségével lehet le-, és felvenni. A minta a legszélesebb részén 2 cm.

2800 Ft / db
2800 Ft/db
Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

Csomózott mandala

Mahagoni barna fonalból csomóztam ezt a mandalát. Közepén átlátszó üveggyönggyel, melyet kásagyöngyök vesznek körül. Hossza csúszócsomóval állítható.

4200 Ft / db
4200 Ft/db
Fenyvesi Csaba és Fenyvesiné Bruder Krisztina

Életfa

Megrendelésre készítem!!                                                                               Natúr színű ,pamut makramé fonallal, 20 cm átmérőjű fakarikára csomóztam ezt a kis fát. A " gyökerét" fagyöngyökkel díszítettem.

6800 Ft / db
6800 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél.

2650 Ft / db
2650 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

1800 Ft / db
1800 Ft/db