Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Környezettudatos használati tárgyak

Erzsi környezettudatos termékei
%

Arctisztitó kendő zsákban.

 Mosható arctisztitó kendő, 10 darab ,hozzáilló zsákban. Mérete 8 x 8. Anyaga  pamutvászon, flanel, a 2 réteg között pul. .  Más mintával is eltudom késziteni. Ha csak flanellel szeretnéd és pullal, az is megoldható.

2000 Ft / csomag
2000 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi asztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.  mérete :43 x 72, és 78 x 40  és 45 x 80 méret  

3500 Ft / db
3500 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei
%

asztalteritő szélezett

 Szélezett asztalteritő 80 x 80 as. Anyaga pamutvászon 40 fokon mosható

5000 Ft / db
5000 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

bevásárló szatyor

 pamutvászon bevásárló szatyor  , dupla rétegü.  Belül fehér  lepedővászonnal bélelve!  Füle garantáltan nem fog leszakadni, ( belül redőnyzsinort varrtam) Mérete 42 x 32  A füle vállra is akasztható, ha ugy szeretnéd hordani. Mosás 40 fokon. . Ha szeretnéd más mintával is készithetem.    A kékfestő utolsó darad. és hosszabb füle van mint a képen látható

3000 Ft / db
3000 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

bevásárló tüll garnitúra

Bevásárló tüll garnitura, kemény merev, jól tartó tüll, pamutvászonnal. mérete 41 x 33 1 db, 34 x 24 2 db Az pamutanyag nem a tüll felső széléig van varrva, egészen az aljáig, A 2 anyag együtt van varrva, így stabilabb , tartósabb. 4 mm szövött zsinórral és végzáróval ellátva. A választék folyamatosan változik, érdemes figyelni! A pékárus és a kalocsai mintás garnitúra 3400 Ft ba kerül, mert 3 féle méretűek a zsákok.

3600 Ft / csomag
3600 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei

fali pelenka és kelléktároló

 ÚJ TERMÉKEM elérhető! Megszületett a várva-várt baba, s az örömmel kicsit fejreállt a világ?  Rendszerezz amit lehet. Új termékemmel a fali pelenka és kelléktárlóval, ebben szeretnék segiteni.  Nem csak rendezettséget visz az életedbe, de a mama derekát is kiméli. Mérete 60 x 50- es. Anyaga 40 fokon mosható pamutvászon. A két réteg közé vetex van vasalva a jó tartásért.  Zsebek magassága 16 cm. A zseb szélesség : alsó sor 9-26-9. A 26 cm be elfér 6- 8 db pelenka, ami bőven futja a napi mennyiséget.  A középső sor szintén 9-26-9. A középső zseb középen nyitott, igy a nedves torlőkendőnek van hely benne, ami mőgé még pár pelenkát betehetsz. .  A felsősor szélessége 14.5-14.5-14.5. A  felső sorban és a 4 db 9 cm zsebbe tárolhatsz hintőport, kenőcsöket, vagy amit Te szeretnél. Babalátogatóban ajándéknak is kitünő. Igy  nem futsz bele , hogy egy 30.-ik rugdalozót viszed.  Biztosan egyedi és ebből nem lesz több.  Kisfiús és kislányos változatban is elérhető.  Később használhatja játéktárolónak is.  Ha megtetszett kérlek ne kedden rendeld meg, előbb. Szeretnék pár napot, hogy nyugodtan elkészithessem. köszönöm.

6500 Ft / db
6500 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele pul amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél. 40 fokon mosható. 

2850 Ft / db
2850 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

1800 Ft / db
1800 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Két oldalon használható textilszalvéta karácsonyi

Kétoldalon használható textilszalvéta. Mutatós kiegészítője az ünnepi asztalnak. Mérete: 22cm X 22 cm

2200 Ft / csomag
2200 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei

Kütyü tartó

 Kütyü tartó .  3 rétegü.  pamütvászon, közé fliz vasalva, hogy erősebb tartása legyen , a hátoldala pedig lepedővászon.  9 vagy 12  zsebje van. Tehetsz bele távirányitót, telefont , töltökábelt, szemüveget, és minden olyat amivel telepakolnád az asztalt.  A farúd könyedén eltávolithatő és ujra összeszerelhető, igy a mosása is megoldott.  Más méretbe és szinkombinációban is elkészitem.,  ilyen igény esetén jelezd a kosárba és ők továbbitják nekem.

5900 Ft / db
5900 Ft/db
Spiesz Orsolya
%

meggymag párna alapzsák 40*20cm

Meggymag párna 450 gramm mag töltettel, alap huzatban, 40 x 20 cm-es méretben, vese formára szabva. A párnához különböző színű mosható huzat kapható egyedi megjelenésben. Használati javaslat: A meggymag kiváló hőtartó tulajdonságú. Ez lehetővé teszi melegítő párnaként izomgörcsök , menstruációs panaszok oldására. Nyaki, deréktáji, vagy más fájdalmak, fül problémák enyhítésre. Rándulás, ficam, csípések esetén hűtésre, hidegborogatásra is használhatjuk. A magzsák jól idomul a test vonalához. Vese formájú zsákja alkalmas a nyakrész-váll vonalát követni. Deréktájékot is jól lefedi. Megköthető a nyakon vagy derékon, akár a lábrészeken. A magok szekciókra vannak osztva a párnában, hogy ne csússzanak össze, egyenletesen fedjék a testrészt. A magpárnát huzattal együtt, vagy anélkül, helyezzük a sütőbe. Előmelegítés nélkül 100 C fokon tartsuk 30 percig. Ezután helyezzük a melegítendő felületre. Ha hűteni kívánjuk a testrészt, helyezzük fagyasztó szekrénybe 20-30 percre. Mindkét esetben kíméletesen adja le hőt a kezelendő felületre. Nem éget és nem fagyaszt.

3920 Ft3650 Ft / db
3650 Ft/db