Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Környezettudatos használati tárgyak

Arctisztitó kendő zsákban.

 Mosható arctisztitó kendő, 10 darab ,hozzáilló zsákban. Mérete 8 x 8. Anyaga  pamutvászon, flanel, a 2 réteg között pul. .  Más mintával is eltudom késziteni. Ha csak flanellel szeretnéd és pullal, az is megoldható.

3600 Ft / csomag
3600 Ft/csomag

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi asztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.  mérete :43 x 72, és 78 x 40  és 45 x 80 méret  

4300 Ft / db
4300 Ft/

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag

Bambusz fogkefe felnőtt

Bambusz felnőtt fogkefe közepes sörtével (Hydrophil)   Bambusz nyél, kőolajmentes, ricinusolajból előállított, BPA-mentes közepes sörtékkel. Műanyagmentes, újrahasznosított papírból készült kartondobozba csomagolva. A műanyag fogkefe környezetbarát változata. A nyél komposztálható. Csak törd le a fejét, a nyelet nyugodtan dobd a komposztálóba! A fogkefe cseréje 3 havonta ajánlott.   Gyártó: Hydrophil Származási hely: Kína   Miért a Hydrophil termékeit válaszd? A Hydrophil cég vízsemleges termékeket gyárt, ami azt jelenti, hogy a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek olyan természetes alapanyagokból, amelyek nem igényelnek öntözést. Ilyen például ezen fogkefék alapanyaga, a bambusz is. A termékek mintázása során használt festékek pedig kémiai adalékanyagoktól mentesek, ezáltal lebomlásuk nem szennyezi a környezetet.

1590 Ft1390 Ft / db
1390 Ft/db

Bambusz fogkefe gyerek

Bambusz gyermek fogkefe puha sörtével (Hydrophil)   Gyermek fogkefe bambusz nyéllel, kőolajmentes, ricinusolajból előállított, BPA-mentes puha sörtékkel. Műanyagmentes, újrahasznosított papír kartondobozba csomagolva. A műanyag fogkefe környezetbarát változata. A fogkefe nyele komposztálható. Csak törd le a fejét, a nyelet nyugodtan dobd a komposztálóba! A fogkefe cseréje 3 havonta ajánlott.   Gyártó: Hydrophil Származási hely: Kína   Miért a Hydrophil termékeit válaszd? A Hydrophil cég vízsemleges termékeket gyárt, ami azt jelenti, hogy a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek olyan természetes alapanyagokból, amelyek nem igényelnek öntözést. Ilyen például ezen fogkefék alapanyaga, a bambusz is. A termékek mintázása során használt festékek pedig kémiai adalékanyagoktól mentesek, ezáltal lebomlásuk nem szennyezi a környezetet.

1590 Ft1390 Ft / db
1390 Ft/db

bevásárló szatyor nagyméretü erős

  Nagy méretü pamutvászon bevásárló szatyor  , dupla rétegü.  Belül fehér  lepedővászonnal bélelve!  Füle garantáltan nem fog leszakadni, ( 3.30 cm sávolyheveder fut körbe rajt, 1.65 oldalanként)  Egyik oldala zsebes. Mérete 41 x 48  A füle vállra is akasztható, ha ugy szeretnéd hordani. Mosás 40 fokon. . Ha szeretnéd más mintával is készithetem.    

5000 Ft / db
5000 Ft/db

bevásárló tüll garnitúra

Bevásárló tüll garnitura, kemény merev, jól tartó tüll, pamutvászonnal. mérete 41 x 33 1 db, 34 x 24 2 db Az pamutanyag nem a tüll felső széléig van varrva, egészen az aljáig, A 2 anyag együtt van varrva, így stabilabb , tartósabb. 4 mm szövött zsinórral és végzáróval ellátva. A választék folyamatosan változik, érdemes figyelni!  

4400 Ft / csomag
4400 Ft/csomag

Fa mosogatókefe

A műanyagból készült mosogatószivacsok tökéletes zero waste alternatívája. Bükkfa nyél és növényi fibrisz sörték. Használat után hagyd megszáradni, ezáltal hosszabb ideig használhatod majd. Ha már teljesen elhasználódott, dobd a komposztálóba, hiszen 100%-ban természetes, lebomló anyagokból készült. Mérete: 8cm*8cm*8cm Gyártó: Naiked Származási hely: Németország   A mellékelt képen látható egy javaslat a mosogató eszközök két használat közötti tárolására.

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Fa mosogatókefe cserélhető fejjel

Fanyelű mosogatókefe, cserélhető fejű, növényi rost (fibrisz) sörtékkel. A cserélhető pótfej is megvásárolható a webáruházban. Szelektálható és 100 %-ban lebomló anyagokból készült. A cserélhető fej és fa nyél - ha már teljesen elhasználódott - komposztálható, a nyélen található fém tartó rész pedig a szelektív hulladékgyűjtőbe dobható. Használat után hagyd megszáradni, ezáltal hosszabb ideig használhatod majd. A fej átmérője 6 cm. Hossza fejjel együtt 24 cm. Gyártó: Zöldbolt Származási hely: Kína   A képen látható egy javaslat a mosogató eszközök két használat közötti tárolására.

1390 Ft / db
1390 Ft/db

fali pelenka és kelléktároló

 ÚJ TERMÉKEM elérhető! Megszületett a várva-várt baba, s az örömmel kicsit fejreállt a világ?  Rendszerezz amit lehet. Új termékemmel a fali pelenka és kelléktárlóval, ebben szeretnék segiteni.  Nem csak rendezettséget visz az életedbe, de a mama derekát is kiméli. Mérete 60 x 50- es. Anyaga 40 fokon mosható pamutvászon. A két réteg közé vetex van vasalva a jó tartásért.  Zsebek magassága 16 cm. A zseb szélesség : alsó sor 9-26-9. A 26 cm be elfér 6- 8 db pelenka, ami bőven futja a napi mennyiséget.  A középső sor szintén 9-26-9. A középső zseb középen nyitott, igy a nedves torlőkendőnek van hely benne, ami mőgé még pár pelenkát betehetsz. .  A felsősor szélessége 14.5-14.5-14.5. A  felső sorban és a 4 db 9 cm zsebbe tárolhatsz hintőport, kenőcsöket, vagy amit Te szeretnél. Babalátogatóban ajándéknak is kitünő. Igy  nem futsz bele , hogy egy 30.-ik rugdalozót viszed.  Biztosan egyedi és ebből nem lesz több.  Kisfiús és kislányos változatban is elérhető.  Később használhatja játéktárolónak is.  Ha megtetszett kérlek ne kedden rendeld meg, előbb. Szeretnék pár napot, hogy nyugodtan elkészithessem. köszönöm.

7000 Ft / db
7000 Ft/db

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele pul amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél. 40 fokon mosható. 

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

2500 Ft / db
2500 Ft/db