Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Környezettudatos használati tárgyak

Erzsi környezettudatos termékei

Arctisztitó kendő zsákban.

 Mosható arctisztitó kendő, 10 darab ,hozzáilló zsákban. Mérete 8,5 x 8.5. Anyaga  pamutvászon, flanel, a 2 réteg között pul. .  Más mintával is eltudom késziteni. Ha csak flanellel szeretnéd és pullal, az is megoldható.

2000 Ft / csomag
2000 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi asztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.  mérete :43 x 72, és 78 x 40  és 45 x 80 méret  

3500 Ft / db
3500 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei
%

asztalteritő szélezett

 Szélezett asztalteritő 80 x 80 as. Anyaga pamutvászon 40 fokon mosható

5000 Ft / db
5000 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

bevásárló tüll garnitúra

Bevásárló tüll garnitura, kemény merev, jól tartó tüll, pamutvászonnal. mérete 41 x 33 1 db, 34 x 24 2 db Az pamutanyag nem a tüll felső széléig van varrva, egészen az aljáig, A 2 anyag együtt van varrva, így stabilabb , tartósabb. 4 mm szövött zsinórral és végzáróval ellátva. A választék folyamatosan változik, érdemes figyelni! A pékárus és a kalocsai mintás garnitúra 3400 Ft ba kerül, mert 3 féle méretűek a zsákok.

3600 Ft / csomag
3600 Ft/csomag
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele pul amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél.

2650 Ft / db
2650 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

1800 Ft / db
1800 Ft/db
Erzsi környezettudatos termékei

Két oldalon használható textilszalvéta (6db)

Kétoldalon használható textilszalvéta. Mutatós kiegészítője az ünnepi asztalnak. Mérete: 22cm X 22 cm

2200 Ft / csomag
2200 Ft/csomag
Spiesz Orsolya
%

meggymag párna alapzsák 40*20cm

Meggymag párna 450 gramm mag töltettel, alap huzatban, 40 x 20 cm-es méretben, vese formára szabva. A párnához különböző színű mosható huzat kapható egyedi megjelenésben. Használati javaslat: A meggymag kiváló hőtartó tulajdonságú. Ez lehetővé teszi melegítő párnaként izomgörcsök , menstruációs panaszok oldására. Nyaki, deréktáji, vagy más fájdalmak, fül problémák enyhítésre. Rándulás, ficam, csípések esetén hűtésre, hidegborogatásra is használhatjuk. A magzsák jól idomul a test vonalához. Vese formájú zsákja alkalmas a nyakrész-váll vonalát követni. Deréktájékot is jól lefedi. Megköthető a nyakon vagy derékon, akár a lábrészeken. A magok szekciókra vannak osztva a párnában, hogy ne csússzanak össze, egyenletesen fedjék a testrészt. A magpárnát huzattal együtt, vagy anélkül, helyezzük a sütőbe. Előmelegítés nélkül 100 C fokon tartsuk 30 percig. Ezután helyezzük a melegítendő felületre. Ha hűteni kívánjuk a testrészt, helyezzük fagyasztó szekrénybe 20-30 percre. Mindkét esetben kíméletesen adja le hőt a kezelendő felületre. Nem éget és nem fagyaszt.

3920 Ft3650 Ft / db
3650 Ft/db
Spiesz Orsolya

meggymag párna HUZAT alapzsákhoz grafit-vil.virág

Textil huzat, meggymag töltetű alappárnákhoz. Vese formájú, cippzárral ellátott a meggymag betét elhjelyezéséhez. Egyik oldala 50% gyapjú tartalmú  grafitszürke  színű szövet, másik fele világos virágmintás selymes tapintású viszkóz. A gyapjú a meleghatást fokozza, a viszkóz hűvösebb érzetet kelt. A huzat max 40 C fokon mosható, és vasalható az összetételnek megfelelően. A párnát nyakba is lehet kötni a váll, nyakszirt kezeléséhez. A huzaton átbujtatható a párna kötő szalagja, hogy a zsákocska ne csússzon bele a huzat aljába. Fekvő helyzetnél terítsük a kezelendő testrészre. A magok jól idomulnak a formához. 

2240 Ft / db
2240 Ft/db
Spiesz Orsolya

meggymag párna HUZAT alapzsákhoz Keki-zöld

Textil huzat, meggymag töltetű alappárnákhoz. Vese formájú, cippzárral ellátott a meggymag betét elhjelyezéséhez. Egyik oldala 70% gyapjú tartalmú  keki színű szövet, másik fele világos zöld lenvászon. A gyapjú a meleghatást fokozza, a len hűvösebb érzetet kelt. A huzat max 40 C fokon mosható, és vasalható az összetételnek megfelelően. A párnát nyakba is lehet kötni a váll, nyakszirt kezeléséhez. A huzaton átbujtatható a párna kötő szalagja, hogy a zsákocska ne csússzon bele a huzat aljába. Fekvő helyzetnél terítsük a kezelendő testrészre. A magok jól idomulnak a formához. 

2240 Ft / db
2240 Ft/db
Spiesz Orsolya

meggymag párna HUZAT alapzsákhoz sötétbarna-rozsda

Textil huzat, meggymag töltetű alappárnákhoz. Vese formájú, cippzárral ellátott a meggymag betét elhjelyezéséhez. Egyik oldala 50% gyapjú tartalmú  sötétbarna színű szövet, másik fele sötét rozsdabarna 50 %viszkóz tartalmú műselyem. A gyapjú a meleghatást fokozza, a selyem hűvösebb érzetet kelt. A huzat max 40 C fokon mosható, és vasalható az összetételnek megfelelően. A párnát nyakba is lehet kötni a váll, nyakszirt kezeléséhez. A huzaton átbujtatható a párna kötő szalagja, hogy a zsákocska ne csússzon bele a huzat aljába. Fekvő helyzetnél terítsük a kezelendő testrészre. A magok jól idomulnak a formához. 

2240 Ft / db
2240 Ft/