Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Környezettudatos használati tárgyak

Arctisztitó kendő zsákban.

 Mosható arctisztitó kendő, 10 darab ,hozzáilló zsákban. Mérete 8 x 8. Anyaga  pamutvászon, flanel, a 2 réteg között pul. .  Más mintával is eltudom késziteni. Ha csak flanellel szeretnéd és pullal, az is megoldható.

2400 Ft / csomag
2400 Ft/csomag

Asztali szélezett futó

Feldobnád az ünnepi asztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Asztali szélezett futó a képen bemutatott pamutvászon anyagokból készül, hozzá illő szegéllyel. Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható, vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.  mérete :43 x 72, és 78 x 40  és 45 x 80 méret  

4300 Ft / db
4300 Ft/

Asztalközép 6 szalvétával

Feldobnád az ünnepi fehérasztalt? Tedd kicsit színessé és elegánssá. Egy fehér terítőhöz egy szép egyedi asztalközéppel, 6 szalvétával garantált a siker! Rombusz alakban ,szinte minden méretű asztalhoz jó. Mérete : 80 x 80 as. szalvéta 22x22 -es Anyaga pamutvászon. 40 fokon mosható,vasalást jól bírja. Egyes pamutvásznak foghatnak, kérlek a mosás során használj színfogó kendőt, hogy sokáig örömöd legyen benne.

8000 Ft / csomag
8000 Ft/csomag

bevásárló szatyor nagyméretü erős

  Nagy méretü pamutvászon bevásárló szatyor  , dupla rétegü.  Belül fehér  lepedővászonnal bélelve!  Füle garantáltan nem fog leszakadni, ( 3.30 cm sávolyheveder fut körbe rajt, 1.65 oldalanként)  Egyik oldala zsebes. Mérete 41 x 48  A füle vállra is akasztható, ha ugy szeretnéd hordani. Mosás 40 fokon. . Ha szeretnéd más mintával is készithetem.    

4000 Ft / db
4000 Ft/db

bevásárló tüll garnitúra

Bevásárló tüll garnitura, kemény merev, jól tartó tüll, pamutvászonnal. mérete 41 x 33 1 db, 34 x 24 2 db Az pamutanyag nem a tüll felső széléig van varrva, egészen az aljáig, A 2 anyag együtt van varrva, így stabilabb , tartósabb. 4 mm szövött zsinórral és végzáróval ellátva. A választék folyamatosan változik, érdemes figyelni!  

4200 Ft / csomag
4200 Ft/csomag

fali pelenka és kelléktároló

 ÚJ TERMÉKEM elérhető! Megszületett a várva-várt baba, s az örömmel kicsit fejreállt a világ?  Rendszerezz amit lehet. Új termékemmel a fali pelenka és kelléktárlóval, ebben szeretnék segiteni.  Nem csak rendezettséget visz az életedbe, de a mama derekát is kiméli. Mérete 60 x 50- es. Anyaga 40 fokon mosható pamutvászon. A két réteg közé vetex van vasalva a jó tartásért.  Zsebek magassága 16 cm. A zseb szélesség : alsó sor 9-26-9. A 26 cm be elfér 6- 8 db pelenka, ami bőven futja a napi mennyiséget.  A középső sor szintén 9-26-9. A középső zseb középen nyitott, igy a nedves torlőkendőnek van hely benne, ami mőgé még pár pelenkát betehetsz. .  A felsősor szélessége 14.5-14.5-14.5. A  felső sorban és a 4 db 9 cm zsebbe tárolhatsz hintőport, kenőcsöket, vagy amit Te szeretnél. Babalátogatóban ajándéknak is kitünő. Igy  nem futsz bele , hogy egy 30.-ik rugdalozót viszed.  Biztosan egyedi és ebből nem lesz több.  Kisfiús és kislányos változatban is elérhető.  Később használhatja játéktárolónak is.  Ha megtetszett kérlek ne kedden rendeld meg, előbb. Szeretnék pár napot, hogy nyugodtan elkészithessem. köszönöm.

7000 Ft / db
7000 Ft/db

Frissentartó nagy kenyeres

  Frissen tartó kenyeres zsák. mérete 40 x 32 . 1kg kenyér és 5 db. zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele pul amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Kisesebb méret is elérhető keresd a frissentartó uzsonnás termékeknél. 40 fokon mosható. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Frissentartó uzsonnás

Frissentartó uzsonnás zsák. mérete30 x 22 . 5 db zsemlye belefér. Kívül pamutvászon, belül PUL anyaggal bélelve. Amit a Pul -ról tudni kell. 100 % öko, légáteresztő és 40 fokon mosható anyag. Az egyik fele pamut vagy frottír a másik fele ( amitől a csoda születik, és friss marad a kenyered) az olyan mintha egy fátyolfóliai lenne az anyagba dolgozva. Ez a réteg érintkezik a pékáruddal, így tartja frissen. Gyereknek tízórait csomagolni kiváló.  Nagyobb méret is elérhető keresd a frissentartó kenyeres terméket. A pamutvászont szintén Te választhatod ki, hogy milyen legyen. A többi képen látható mintával is elérhető.Több mint 20 féle anyag közül választhatsz.

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Kütyü tartó

 Kütyü tartó .  3 rétegü.  pamütvászon, közé fliz vasalva, hogy erősebb tartása legyen , a hátoldala pedig lepedővászon.  9 vagy 12  zsebje van. Tehetsz bele távirányitót, telefont , töltökábelt, szemüveget, és minden olyat amivel telepakolnád az asztalt.  A farúd könyedén eltávolithatő és ujra összeszerelhető, igy a mosása is megoldott.  Más méretbe és szinkombinációban is elkészitem.,  ilyen igény esetén jelezd a kosárba és ők továbbitják nekem.

6500 Ft / db
6500 Ft/db

meggymag párna 28*18 cm

Vegyszermentes meggy tisztított, szárított magjával töltött,  pamutvászon huzatú párna, 28 x 18 cm-es méretben, 40 dkg meggymag töltettel.Készítettem egy egyszerűbb, és  sokkal kevesebb varrási munkával járó párnát, hogy az ára kedvezőbb lehessen.  A meggymag nagyon jól tartja a hőt. Ezért használhatjuk fájós ízületek, nyak, derék vagy bármely más testrész merevségénak oldására, fül tájék melegítésére, torok, mellkas gyulladásának feloldására. Tegyük a sütőbe 90 fok hőmérsékleten 20-30 percre a párnát, majd helyezzük a kezelendő testrészre. Párnával megtámaszthatjuk, így a hővesztése még lassúbb lesz.  Rándulás, ficam, égés, csípés kezeléséhez fagyasztóban hűtött párnát használhatunk. A magok egyenletesen és lassan adják le a hőt, és jól idomulnak a kezelt testrészhez.

1480 Ft / db
1480 Ft/db

Mosózsák

 Mosózsák  különboző méretekben., feketében és fehérben. A bagy méret 35 x 50 cm. czipzárral zárodik. kis fület varrtam rá, hogy könnyebben megtaláld és kivedd a mosógépból. Anyaga sport necc vagy mesch necc. Elnyühetetlen.  A feketében 10 pár zokni van, még ennyi vagy több simán belefér. de tehetsz bele fehérnemüt vagy kényesebb  bluzt pl. amit nem szeretnél hogy a gép feltekerje.

2200 Ft / db
2200 Ft/db