Mások ezeket rendelték
Átvétel: 2025-12-05
Rendelhető 2025-12-03-ig
Kistermelői Brie típusú fehérpenészes sajt
Kistermelői fehérpenészes sajtunk, hőkezelt tejből készült. A hőkezelés által, a tejhez adagolt penészkultúra ( Penicillum Candidum) szaporodását nem gátolják, a nyers tejben lévő természetes baktériumok. Így sokkal jobban kialakul a fajtára jellemző íz,illat, állag és hosszú érlelési, tárolási időt tesz lehetővé, megfelelő hőmérsékleten és páratartalomban. Fehérpenészes sajtunkat, aktívszenes kéregben érleljük. A termék csomagoláskor még érési fázisban van, de már élvezettel fogysztható, vagy akár még több héten keresztül érlelhető is hűtőszekrényben, eredeti csomagolásban. A csomagolást kimondottan a penészes sajtok csomagolásához, érleléséhez alakították ki.
Átvétel: 2025-12-05
Rendelhető 2025-12-03-ig
Kistermelői tojás (S-es méret)
Családi gazdaságunk több lábon áll,egyik ilyen lábunk a tojástermelés.Szabadtartásos tyúkjaink, kizárólag saját gazdaságunkban megtermelt takarmányt fogyasztják.Visszajáró vásárlóink (és mi magunk is )szívesen fogyasztják a gazdaságunkból származó friss tojást. Ezért "készletünk" korlátozott.Tojás méret:S (max.53g/db) 18 db/ csomag
Átvétel: 2025-11-07


biopipi - elődarabolt jérce - kb. 2 kg.
Előhűtött és csomagolt fiatal jérce (min. 82 napos). Kiváló húsformákkal és konzisztenciával. Bio feltétel rendszer szerint (bio minősítési eljárás folyamatban van) nevelve. Nálunk az állatok: bio takarmányon nevelkedtek (bio feltételek szerinti legelő és bio tanúsított, árpa-búza-kukorica-borsó alapú takarmány keverék); 100% GMO mentesek; szabad legelőn tartottak (nem istállós tartás, nálunk az állatok a napos kortól eltekintve éjjel-nappal a legelőn vannak); 100% antibiotikum, gyógyszer és vegyszer mentesek; stressz mentes (a vágás a helyszínen, a lehető leggyorsabban és legkíméletesebb módon, előzetes kábítást követően történik); lassú növekedésű, hagyományos háztáji fajtából származnak. Elődarabolás során az egész csirkéről levágjuk a combokat, a szárnyakat és a melle-húsát, majd az egészet egyben csomagoljuk. Így egy csomagban van két egész comb, két szárny és két mellfilé és a levescsomag (aprólék + belsőség). A csomag ár irányár, a végleges ár a termék tömegének függvényében, mérlegelés alapján kerül meghatározásra.
