Egy hosszú nap után nincs is jobb, mint amikor néhány kanál házias mártással pillanatok alatt vacsorát varázsolhatsz az asztalra. Ez a mártás a gyors vacsorák megmentője, amelyből elég egy üveggel elővenni, és máris teljes értékű, illatos, színes étel kerül az asztalra.
A Pajtabíró édes-savanyú mártás házi paradicsomléből, friss zöldségekből és gyümölcsökből készül — természetes édességét a paprika, répa és alma adják, amit a gyömbér és az ananász különleges íze tesz teljessé.
Fogyasztási javaslat:
melegítsd fel és kínáld önmagában, párolt rizzsel, vagy készíts alá párolt húst, amit ezzel a mártással nyakon öntve tálalsz — gyors, házias, mégis különleges vacsora, percek alatt.
Összetevők: paradicsomlé, vöröshagyma, paprika, sárgarépa, alma, cukor, szárzeller, ananász, ecet, fokhagyma, szójaszósz, gyömbér, hidegen sajtolt repce olaj, só, bors.
Tartósítószermentes termék!