Mások ezeket rendelték
medvehagyma
A medvehagyma kiváló méregtelenítő hatású zöldség, salátának tejföllel keverve ajánlom, de főzeléket is lehet belőle készíteni, ugyanúgy, mint a spenótot. Miért egészséges a medvehagyma? A medvehagyma nemcsak a gasztronómiai értéke miatt különleges, hanem a jótékony hatásait a népgyógyászat már évszázadok óta ismeri: a kelták és a germánok is alkalmazták, mert úgy tapasztalták, hogy megtisztítja és erősíti a szervezetet, feltölt energiával. Élettani hatásai: erős antibiotikum kiváló gombaölő hatása van mellékhatások nélkül csökkenti a vérben az LDL koleszterin szintjét, miközben növeli a jótékony, HDL koleszterin mennyiségét csökkenti a vérnyomást csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát hatékony béltisztító, javítja az anyagcserét magas antioxidáns-, vitamin- és ásványianyag-tartalma erősítik az immunrendszert enyhíti az asztma tüneteit tisztítja és fertőtleníti a húgyutakat főzete csökkenti a lázat főzete, illetve a friss levelei nyugtatják és tisztítják az irritált, vagy fertőzött bőrt


Bretagne-i sós karamell krém
A kaposvári cukor, francia tejszín, francia vaj és fleur de sel tengeri sópehely felhasználásával, bretagne-i recept alapján készült karamellkrémet palacsintába tekerheted, kávédba keverheted, vagy - ahogy vásárlóim be szokták fejezni ezt a mondatot, kiskanállal az üvegből is megeheted. Gasztroajándéknak is jó választás A termék gluténmentes A termék töltősúlya 100 g Minőségét megőrzi 90 napig