Saját termesztésű repcéből, hidegen sajtolva – természetesen, ahogy a föld adja.
Családi gazdaságunkban régóta termesztünk repcét, és néhány éve már hidegen sajtolt olajat is készítünk belőle – magunknak, barátainknak, és most már Nektek is!
Ez az olaj nem esett át semmilyen kezelési folyamaton: nem finomított, nem szagtalanított – csak ülepítettük, ahogy azt hagyományos módon tették régen is. Így minden értékes összetevője benne marad.
Felhasználása sokoldalú:
- Sütéshez is ideális, mert jobban bírja a hőt, mint a napraforgóolaj
- Főzéshez: levesekbe, főzelékekbe, húsok mellé
- Salátákhoz, kenyérre, zöldségekre csöpögtetve, pácolni – enyhén diós, kellemes ízvilág
Miért jó?
- Magas az omega-3 és omega-6 zsírsavtartalma
- Természetes
- E-vitaminban gazdag - antioxidáns hatású
- Hozzájárulhat a szív egészségéhez és a kiegyensúlyozott étrendhez
- Segítheti a koleszterinszint szabályozását
Tiszta, somogyi, valódi íz és érték minden cseppben!
Saját termesztésű repcéből, hidegen sajtolva – természetesen, ahogy a föld adja.
Családi gazdaságunkban régóta termesztünk repcét, és néhány éve már hidegen sajtolt olajat is készítünk belőle – magunknak, barátainknak, és most már Nektek is!
Ez az olaj nem esett át semmilyen kezelési folyamaton: nem finomított, nem szagtalanított – csak ülepítettük, ahogy azt hagyományos módon tették régen is. Így minden értékes összetevője benne marad.
Felhasználása sokoldalú:
- Sütéshez is ideális, mert jobban bírja a hőt, mint a napraforgóolaj
- Főzéshez: levesekbe, főzelékekbe, húsok mellé
- Salátákhoz, kenyérre, zöldségekre csöpögtetve, pácolni – enyhén diós, kellemes ízvilág
Miért jó?
- Magas az omega-3 és omega-6 zsírsavtartalma
- Természetes
- E-vitaminban gazdag - antioxidáns hatású
- Hozzájárulhat a szív egészségéhez és a kiegyensúlyozott étrendhez
- Segítheti a koleszterinszint szabályozását
Tiszta, somogyi, valódi íz és érték minden cseppben!