Kézzel készített, omlós tésztájú klasszikus sütemény, házi dzsemmel töltve.
A linzert hagyományos recept alapján, margarinnal és friss, házi tojással gyúrom, majd aranybarnára sütöm.
Többféle ízben kapható: őszibarack, cseresznye, sárgadinnye vagy ribizli dzsemmel töltve.
Összetevők: liszt, cukor, dzsem (őszibarack / ribizli / cseresznye / sárgadinnye), margarin, tojás, sütőpor
A pontos ár mérést követően lesz meghatározva. (4 db linzer kb. 100-120 gramm.)
Kézzel készített, omlós tésztájú klasszikus sütemény, házi dzsemmel töltve.
A linzert hagyományos recept alapján, margarinnal és friss, házi tojással gyúrom, majd aranybarnára sütöm.
Többféle ízben kapható: őszibarack, cseresznye, sárgadinnye vagy ribizli dzsemmel töltve.
Összetevők: liszt, cukor, dzsem (őszibarack / ribizli / cseresznye / sárgadinnye), margarin, tojás, sütőpor
A pontos ár mérést követően lesz meghatározva. (4 db linzer kb. 100-120 gramm.)