Bio mizuna, és mustárzöld keverék
A növény zöld levelét használjuk fel, mely kissé csípős, egyesek szerint mustáros, borsos ízű. Rendkívül jó kiegészítője salátáknak pikáns íze, valamint színes cakkos levelei révén az esztétikai megjelenése miatt is. A leveleket nyersen, de akár wokban, fűszereken lepírítva, is fogyaszthatjuk
A-, C-, K- vitaminokban gazdag, található benne magnézium, kálcium, kálium, folsavban, béta-karotinban, és immunerősítő hatással bír.
Magas glükozinolát tartalma miatt említik, hogy fontos szeretep játszik a rák megelőzésében is.
Bio mizuna, és mustárzöld keverék
A növény zöld levelét használjuk fel, mely kissé csípős, egyesek szerint mustáros, borsos ízű. Rendkívül jó kiegészítője salátáknak pikáns íze, valamint színes cakkos levelei révén az esztétikai megjelenése miatt is. A leveleket nyersen, de akár wokban, fűszereken lepírítva, is fogyaszthatjuk
A-, C-, K- vitaminokban gazdag, található benne magnézium, kálcium, kálium, folsavban, béta-karotinban, és immunerősítő hatással bír.
Magas glükozinolát tartalma miatt említik, hogy fontos szeretep játszik a rák megelőzésében is.