Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek Élelmiszer Palánták Mocsári hibiszkusz BOKOR RÓ 2 db-os (paradicsom, chili)

Mocsári hibiszkusz BOKOR RÓ 2 db-os (paradicsom, chili)

2 db mocsári hibiszkuszból álló bokrot kínálok eladásra.

A bokor 3-4 éves növény (általában 2021, ritkább esetben 2020-as. A többség 1 literes műa. CSERÉPBEN van. Azonnal vihető. A mocsári hibiszkusz ÉVELŐ. Minden évben egyre nagyobb, ez a RÓZSASZÍN kb. 1,8- 2 méter magasságig nő, bár én inkább csak 1,5 métereset láttam. Gyönyörű dísze a kertnek. Nálam különböző színek vannak egymás melett, nem "fertőzödnek", színeződnek el.

Összes színválaszték zanzásítva, palánta, 1 éves, 2 éves növény: RÓZSASZÍN, VILÁGOS RÓZSASZÍN, EZüSTÖS Ró, FEHÉR BORDÓ TOROK, CIKLÁMEN, TISZTA FEHÉR, FEHÉR KENDERLEVELŰ, PIROS KENDERLEVELŰ, BORDÓ stb.

Többféle kiszerelésben, többféle szín is megtalálható. Ugyanúgy, ahogy 1 éves és két éves, tavgy többéves növényem is van, a palánták mellett, így megtalálja az árak, színek és méretek alapján a kívánt szépséget. Gyors kertépítéshez ajánlom a nagyobb bokrokat, ettől nem kell félni, már kétszer (többször) áttelelt, s hamar díszíti a többi kincset. Szegélyként, önálló bokorként, sőt sövénynek is kíváló. Utolsó képeken látszik a növény, a hirdetés tárgya.

4800 Ft / csomag
2400 Ft/dbNincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!