Vegyszermentes paradicsom.
Szabadföldi, igazi zamatos paradicsom. A bogyók nem nagyok, 12-14 db van egy kilóban azaz 60-80g az átlagtömege, de az íze ÓRIÁSI!
Ez az a fajta amit nyersen is egész jól le lehet hámozni. Én a héját éles késsel be szoktam vágni alulról indulva 4-6 felé, és az alsó részről indulva óvatosan le lehet szedni róla a cellulózt, így adja ki igazán a fantasztikus ízét.
Mivel a texturája olyan, hogy a szádban elolvad ez magával hozza, hogy ez nem egy hosszan eltartható termék, 4-5 nap alatt megpuhul.
Pár hét múlva már talán befőzésre is jut, de egyelőre nem tudunk betelni vele. A fajta egy bulgár nemesítésű hibrid, Szerbiában vettem.
A "csomagot" fél kilósra állítottam be, hogy kis háztartások is tudjanak rendelni.
Ha egy egész kilót szeretne a kedves vevő, akkor kérjen kettő darabot, természetesen csak egy zacskóval fog kapni, de abban egy kiló lesz.
A kép az áruról készült.
Vegyszermentes paradicsom.
Szabadföldi, igazi zamatos paradicsom. A bogyók nem nagyok, 12-14 db van egy kilóban azaz 60-80g az átlagtömege, de az íze ÓRIÁSI!
Ez az a fajta amit nyersen is egész jól le lehet hámozni. Én a héját éles késsel be szoktam vágni alulról indulva 4-6 felé, és az alsó részről indulva óvatosan le lehet szedni róla a cellulózt, így adja ki igazán a fantasztikus ízét.
Mivel a texturája olyan, hogy a szádban elolvad ez magával hozza, hogy ez nem egy hosszan eltartható termék, 4-5 nap alatt megpuhul.
Pár hét múlva már talán befőzésre is jut, de egyelőre nem tudunk betelni vele. A fajta egy bulgár nemesítésű hibrid, Szerbiában vettem.
A "csomagot" fél kilósra állítottam be, hogy kis háztartások is tudjanak rendelni.
Ha egy egész kilót szeretne a kedves vevő, akkor kérjen kettő darabot, természetesen csak egy zacskóval fog kapni, de abban egy kiló lesz.
A kép az áruról készült.