Mások ezeket rendelték


Zöld paradicsom
Változatos, finom savanyúság készíthető belőle: A zöld paradicsomból ízletes: Savanyúság (ecetes lében eltéve) Csatni (indiai típusú fűszeres lekvár) Lecsó- vagy zakuszka-alap Befőtt (édes-savanyú lében) Sült vagy rántott zöld paradicsom Pikáns, enyhén fanyar íze miatt különleges ízvilágot ad az ételek mellé. Élelmiszerpazarlás elkerülése: Ősszel sokszor marad éretlen paradicsom a bokron, amikor már hűvösre fordul az idő, és nem tud beérni. Ahelyett, hogy ezek kárba mennének, konzerválással hasznosíthatók. Többfajta paradicsomból lesz összeállítva a kívánt mennyiség.


Húsos paradicsom mix
Befőzésre és friss fogyasztásra egyaránt alkalmas paradicsom válogatás! Kiválóan felhasználható szószhoz, befőzéshez, de akár szendvicshez is. A válogatás sokszínű textúrát és összetettebb ízvilágot ad. Az aktuálisan érő paradicsom fajtákból tesszük össze a kívánt mennyiséget, amik a következők lehetnek: San Marzano, Costoluto Fiorentino, Big Daddy, Sweetheart, Super Sauce, Knock out, Marmande, Roma, Brutus, Gigantomo, Heinz Befőzésre (pl. paradicsomlé, szósz, lecsó, ketchup vagy paradicsomkonzerv készítéséhez) olyan paradicsomfajták a legalkalmasabbak, amelyeknek az alábbi tulajdonságai vannak: Jó befőzési tulajdonságokkal rendelkező paradicsomok fő jellemzői: Húsos, kevés levű (alacsony víztartalmú) – Könnyebben sűríthető, intenzívebb az íze, nem kell sokáig főzni. Magas szárazanyag-tartalom – Sűrűbb, testesebb szószokat lehet belőlük készíteni. Kevés mag – Praktikusabb feldolgozni, simább állagot ad. Intenzív, édes-savanykás íz – Ízesebb lesz a befőtt, kevesebb fűszerezést igényel. Jól hámozható – Forrázás után könnyen eltávolítható a héja.


500 g-os kiszerelésű koktélparadicsom mix
Miért jó a koktélparadicsom válogatás? Változatos ízvilág Színes, esztétikus megjelenés Sokoldalúan felhasználható Díszítőelemnek is szép Egészséges nassolnivaló Hazai, frissen szedett, többféle színű és fajtájú koktélparadicsom egy csomagban! 500g/doboz