Mások ezeket rendelték

Zöld paradicsom
Változatos, finom savanyúság készíthető belőle: A zöld paradicsomból ízletes: Savanyúság (ecetes lében eltéve) Csatni (indiai típusú fűszeres lekvár) Lecsó- vagy zakuszka-alap Befőtt (édes-savanyú lében) Sült vagy rántott zöld paradicsom Pikáns, enyhén fanyar íze miatt különleges ízvilágot ad az ételek mellé. Élelmiszerpazarlás elkerülése: Ősszel sokszor marad éretlen paradicsom a bokron, amikor már hűvösre fordul az idő, és nem tud beérni. Ahelyett, hogy ezek kárba mennének, konzerválással hasznosíthatók. Többfajta paradicsomból lesz összeállítva a kívánt mennyiség.
Retek csomó
Bio minősítéső retek Kimagasló C vitamin tartalma miatt nagyon értékes zöldségnek bizonyul. Továbbá található benne folsav, B-, K- vitaminok, kálium, mangán, magnézium, kálcium, vas, foszfor, nátrium réz és cink. Magas rosttartalma miatt tovább érezzük magunkat jóllakottnak a retek fogyasztása után. Élettani hatását tekintve kimondottan jótt tesz a májnak, hugyutaknak és a keringésnek is.









