A sült paradicsom igazi csemege: többféle paradicsommal, sok hagymával, fokhagymával és mediterrán fűszerekkel készítjük, lassú sütéssel, hogy az ízek sűrű, karakteres krémmé váljanak.
Felhasználás:
- Tésztákhoz szószként
- Pizza alapként
- Kenyérre kenve, bruschettához
Tartósítószermentes, befőzőautomatával hőkezeltük, így egész évben élvezheted a napérlelte paradicsom ízét.
A sült paradicsom igazi csemege: többféle paradicsommal, sok hagymával, fokhagymával és mediterrán fűszerekkel készítjük, lassú sütéssel, hogy az ízek sűrű, karakteres krémmé váljanak.
Felhasználás:
- Tésztákhoz szószként
- Pizza alapként
- Kenyérre kenve, bruschettához
Tartósítószermentes, befőzőautomatával hőkezeltük, így egész évben élvezheted a napérlelte paradicsom ízét.