Mások ezeket rendelték
Zöldspárga (Leves) 10-12 mm közötti
A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Levesnek, krémlevesnek kiválóan alkalmas kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 10-12 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.
Zöldspárga (Solo2) 12-16 mm közötti
A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Solo 2-es kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 12-16 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.
csicseriborsós cipó
Hosszú (16-20 órás) érlelési idővel készült, cukorbarát (nem terheli meg az inzulinháztartást). 310 g Összetétel: barna rizsliszt, zabpehelyliszt, kukoricakeményítő, bambuszrost, étolaj, csicseriborsóliszt, útifűmaghéj, só, dió, élesztő, cukor, konjacliszt