Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Krista Porta Falusi vendégasztal

Krista Porta Falusi vendégasztal

Krista Zoltán vagyok, A Krista Portát 2017-től működtetjük, és falusi-vendégasztal szolgáltatással is foglalkozunk. Portánk története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza. Én magam Felsőmocsoládról származom, ahol a paraszti munkákkal foglalkozó nagyszüleim mellett, én is beleszülettem, beletanultam a gazdálkodásba, és bele is szerettem a földművelésbe. Mikor 2002-ben Ságvárra költöztem családommal nem volt kérdés, hogy a ház körüli kertben is gazdálkodni fogok. 2005-ben a helyi szőlőhegyen is vásároltam kertet, majd a következő években még három földdel gyarapítottam a termőterületet. A sok megtermett gyümölcsöt először csak saját részre dolgoztam fel, családtagokkal, barátokkal kóstoltattam meg, és ők bátorítottak arra, hogy ezzel kellene foglalkoznom. 2013-ban kiváltottam az őstermelői igazolványt, és feleségemmel együtt – aki főállásban tanítónő-, az évek során lassan építettük fel azt, ami az ilyen természetű falusi vendéglátáshoz hozzá tartozik. Közben folyamatosan kialakult, hogy mik azok a termékek, amelyek a legnépszerűbbek, így ma szörpöket, savanyúságokat, mustban eltett termékeket és zöldségkrémeket, valamint nagydobosi sütőtököt forgalmazunk ZOLÍZ márkanév alatt. Fontosnak tartjuk azt, hogy termékeinkben megőrizzük eleink ízvilágát és hagyományait, nálunk mindenki az egyszerű, tiszta, hazai ízeket találja meg. Portánk látnivalóinak szélesítésére létrehoztuk a Pajta tárlatot, ahol 90%-ban családi örökségünket mutatjuk be a falusi élet iránt érdeklődőknek. Falusi-vendégasztal keretében termékeink a Krista Portán megkóstolhatóak.

Facebook: https://www.facebook.com/kristaporta

Honlap: https://www.kristaporta.hu/

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Sütőtök savanyúság hagymával

Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!

1800 Ft / üveg
2535.21 Ft/kg

Tárkonyos zöldségkrém

Zöldségkrémjeink új tagja,mely szintén saját recept alapján készült. Ajánljuk piritósokhoz, sült - és grillezett húsokhoz miután elkészültek,kifőtt tésztákhoz. Összetevők: vöröshagyma, sárgarépa, olivaolaj, zeller, petrezselzemgyökér, fokhagyma, tengeri só, tárkony, majoranna,fehérbors. Fogyasszák egészséggel!

1150 Ft / üveg
10000 Ft/kg

Uborka savanyúság

Klasszikus csemege uborka savanyúság, saját recept alapján. Összetevők: uborka, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!

1390 Ft / üveg
3657.89 Ft/kg

Vegyes savanyúság

Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk, A termék 1/4 részben tartalmaz cukkicit, uborkát, vörös hagymát és zöld paradicsomot. Saját recept alapján készült termék, amely 660 g-os kiszerelésben kapható. Fogyasszák egészséggel!

1390 Ft / üveg
2106.06 Ft/kg

Vörös szőlő must

Saját termelésű, vörös szőlőből készült must. Préselés után, tartósítószer mentesen kerül palackozásra. Felbontás után a frissen préselt szőlő ízét idézi. Az üveg tartalma: 0,3 l. Összetevők: vegyes, vörös szőlő. Felbontás után hűtőben tárolandó! 

980 Ft / üveg
3266.67 Ft/l

Zakuszka

Zakuszkkából többféle recept ismert, Minnden termékünknél törekszünk az egyszerű, tiszta ízvilágra, így a zakuszkánál is. Összetevők: padlizsán, kaliforniai paprika, vörös hagyma, oliva olaj, paradicsomlé, fehér bors, őrölt babér, jódozott só. Ajánljuk pirítósokhoz, illetve sült és grillezett húsokhoz. Fogyasszák egészséggel.

1150 Ft / üveg
10000 Ft/kg

Zúzott fokhagyma

A termék 20% sót tartalmaz, ezért elsősorban fűszerként használjuk, de kiváló pl, tejföllel összekeverve lángoshoz, Nagy segítség főzéskor: nem kell fokhagymát pucolni, csak az üveget kinyitni:) Összetevők: fokhagyma, só. Fogyasszák egészséggel!

1500 Ft / üveg
13043.48 Ft/kg