Egy kb. 200 fő lélekszámú zsákfaluban élek, Kisberényben. Pécsről költöztem ide 2012-ben, és teljes életmód váltásba kezdtem. Főállású őstermelő/kistermelő lettem. Falun nőttem fel, így ez egyfajta visszatérés számomra. Bogyós gyümölcsöket termelek többségében, fekete és piros ribizlit valamint málnát. Van egy új telepítésű vegyes gyümölcsösöm is, birsalmával, meggyel, körtével és szilvával. Termelek zöldségfélékből is néhányat, kápia paprikát , szárazbabot és céklát. Minden termékemet fel is dolgozom. Készítek szörpöket, lekvárokat, aszalt gyümölcsöket, birsalma sajtot, a szörpökből és lekvárokból cukormentes változatokat is, igazodva a megváltozott igényekhez. Kápia paprikából többféle sült paprika krémet, kápia lecsót, és ezeken kívül cékla savanyúságot készítek. A termelésben nincs BIO minősítésem, de csak az ott megengedett szerekkel dolgozom a növényvédelemben. A feldolgozásban nem használok tartósítószereket. Ezek a szempontok elsődlegesek számomra. A vásárlók visszajelzéseit szívesen veszem, és bízom benne, hogy sokak ízlésének megfelelnek a termékeim.