Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Zöldebbélet

Zöldebbélet

A természet és a gyógynövények szeretete gyermekkorom óta meghatározza az életemet. Gyermekeim születése után különösen fontos szerepet kapott, hogy a családunk élete és háztartásunk vezetése környezetbarát módon valósuljon meg.

Zöldebbélet néven 2022 óta elérhetőek mások számára is az általunk használt, kipróbált termékek. Szeretném minél több mindenkinek megmutatni, hogy a környezettudatos élet kényelmesen is megvalósítható.

Termékpalettámban megtalálhatóak a környezetbarát háztartás területein használható mosószerek, mosogatószerek, takarításhoz szükséges termékek, valamint fogápolási eszközök.

A textil termékeket, melyek az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására alkalmasak, magam készítem.

Gyógynövényes termékeim a hangulatunk javítását, megnyugvásunkat, egészségünk megőrzését, vagy visszaszerzését segíthetik elő.

2022 december óta saját készítésű, növényi viaszokból előállított gyertyák, illatviaszok is megtalálhatók a kínálatban.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Gluténmentes
Cukormentes
Laktózmentes
Vegán
Tojásmentes
Minősített Bio
Vegyszermentes termelés
Előrendelés
Ár szerint

Szójagyertya üvegben 215 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Narancsos kávé -  illatolajjal Kávés - málnás panna cotta - illatolajjal   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4500 Ft4190 Ft / db
4190 Ft/db