

Fekete ribizli lekvár magjával. Mivel nincs magozva több marad a bogyó bőréből is a termékben, hatóanyaga dúsabb. Magja egészen apró. Kiváló antioxidáns. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.

Josta és piros ribizli, vegyszermentes gyümölcsből készült lekvár. Cukorral készül, de még így is savanykás. Pikáns, enyhén fanyarkás ízét a Jostának köszönheti. Kíválóan alkalmas sültek mellé, vad húsokhoz pl., vagy linzer tésztákba, illetve más édesebb süteményekhez, fagylaltokhoz. A meggymártás módjára lehet belőle is mártást készíteni.
A körtét üvegbe zártam, hogy később is élvezhessük az ősz kincseit. Hozzáadott tartósítószer nélkül, befőzőautomatában készült, fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezve – pont, mint a nagymama konyhájában. Összetevők: körte, víz, cukor, fahéjrúd, szegfűszeg. 720 ml-es üveg.
Saját recept alapján készült termék, Hozzá adott cukrot nem tartalmaz, Kíváló íz! Ajánljuk befőttként fogyasztani, illetve savanyúság helyett fehér sülthúsokhoz, valamint köretként, Összetevők: körte, vegyes fehér must, Felbontás után hűtőben kell tárolni!


Málna lekvár magjával. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.
Vegyszermentesen termesztett fehér húsú őszibarackból főzve, dzsemfix segítségével, kevés cukorral. Illatos, gyümölcsös, nem túl édes – friss kenyéren, süteménybe vagy joghurtba keverve is mennyei. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
A kissé savanykás, ám annál egészségesebb bogyósgyümölcs, a ribizli vitaminokban gazdag, magas rosttartalma segíti az emésztést, számos jótékony hatását élvezhetjük. Kevés cukorral és dzsemfixszel készült.

Piros ribizli velőből, magja nélkül készült lekvár, cukorral édesítve. Tartósítószert nem tartalmaz. Még cukorral is savanykás, intenzív íze miatt kis mennyiségben is feldobja a süteményt , linzert vagy lekváros kenyeret. Pohárkrémekhez és fagylalthoz is ajánlom. Mint minden piros gyümölcs, ő is antioxidáns hatású.
Ha szereted a különleges ízeket, akkor a rebarbarát ki kell probálnod. Az idei év újdonsága a cukormentes epres rebarbara lekvár. Ami fele fele arányban tartalmazz epret és rebarbarát! Mivel nagyon lédús növényekről van szó, és a rebarbarának nagyon alacsony a pektin tartalma, ezért agaragaral lett összefőzve ès Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítővel lett èdesítve! Limitàlt kiadàs, ha lesz rá igény rendszeresen akkor készül majd belőle nagyobb mennyiség. Probáljátok ki bátran! Az epres és málnás ,cukros'verziója is korlátozott számban kapható, az alap verzió az ami kb. egész évben elérhető lesz, összetétele; rebarbara, egy kis gyömbér,ez kölcsönöz neki enyhe csípős ízt, és megbolondítottam egy kis vaniliával.Az eredmény egy nem mindennapi lekvár.
Igazi különlegesség, ami a nyár ízeit zárja üvegbe! Selymes, édeskés íze miatt inkább desszertekhez, palacsintába, joghurtba ajánlom – bátrabbak sajtok mellé is kipróbálhatják! Összetevők: sárgadinnye, cukor, dzsemfix, citromlé. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
Ez a saját termesztésű sütőtökből készült lekvár igazi különlegesség: selymesen krémes állagú, természetesen édes, enyhe fűszerekkel megbolondítva. Nem tartalmaz tartósítószert, sem pektint vagy dzsemfixet; gondosan készítve kerül az üvegekbe. Kiváló választás pirítósra, kalácsra kenve, süteményekhez, de önmagában az üvegből kikanalazva is igazi desszertélményt ad! Egy falat belőle, és azonnal visszahozza a sütőtök hangulatát akkor is, amikor már rég nincs szezonja. Kiszerelés: 220 ml üveg (210 g) Összetevők: sütőtök, cukor, citromlé, vaníliás cukor / fahéj / gyömbér (ízesítéstől függően) Ha szereted a különleges lekvárokat, ez lesz az egyik kedvenced!

Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!