Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Befőttek, lekvárok

Szamóca dzsem

Kistermelői szamóca (eper) lekvár. Összetétel: Szamóca, cukor, bio citrus pektin. Tartósítószert nem tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tárolandó, felbontás után tartsa hűtőszekrényben. A termék kilogrammonként 300 g hozzáadott cukrot tartalmaz.

1800 Ft / db
4.5 Ft/g

Szederlekvár

A szeder nemcsak nagyon finom, de vitaminokban és antioxidánsban gazdag gyümölcs, és rengeteg jótékony hatással rendelkezik. A kevés cukorral és dzsemfixszel készült lekvár ideális reggeli pirítósra, süteményekhez vagy épp joghurtba keverve, hogy energikusan induljon a nap!

1500 Ft / üveg
2142.86 Ft/l

Szilva kompót

A szilva zamatos ízét most üvegbe zártam, hogy később is élvezhessük a nyár, kora ősz kincseit. Hozzáadott tartósítószer nélkül, befőzőautomatában készült, fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezve – pont, mint a nagymama konyhájában. Összetevők: szilva, víz, cukor, fahéjrúd, szegfűszeg. 720 ml-es üveg, 450 g gyümölccsel. Tökéletes sütemények mellé, palacsintába vagy csak úgy magában, desszertként.

1250 Ft / üveg
1.74 Ft/ml

Zölddió befőtt 370 g

A zölddió lekvár és befőtt a diófa még éretlen gyümölcséből, cukor, szegfűszeg, fahéj és rum hozzáadásával, közel 3 hét alatt készül. A tűvel beszurkált diószemeket legalább két hétig naponta cserélt tiszta vízben kell áztatni, majd ezt követik a különböző főzési fázisok, melynek eredményeként először a befőtt, majd további főzéssel és finomítási eljárásokkal a lekvár készül el. Az eredmény egy teljesen egyedi, különleges ízű befőtt, illetve lekvár, ami nem csak hagyományos módon édességként, de húsételek kiegészítőjeként is használható. Az ERDŐKERT Zölddió lekvár és befőtt nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőszekrényben kell tartani.

3200 Ft / db
3200 Ft/db

Zölddió lekvár 200 g

A zölddió lekvár és befőtt a diófa még éretlen gyümölcséből, cukor, szegfűszeg, fahéj és rum hozzáadásával, közel 3 hét alatt készül. A tűvel beszurkált diószemeket legalább két hétig naponta cserélt tiszta vízben kell áztatni, majd ezt követik a különböző főzési fázisok, melynek eredményeként először a befőtt, majd további főzéssel és finomítási eljárásokkal a lekvár készül el. Az eredmény egy teljesen egyedi, különleges ízű befőtt, illetve lekvár, ami nem csak hagyományos módon édességként, de húsételek kiegészítőjeként is használható. Az ERDŐKERT Zölddió lekvár és befőtt nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőszekrényben kell tartani.

1800 Ft / db
1800 Ft/db