Piros ribizli szörp, cukorral. Ízlés szerint 5-7 szeresre higítható. Tartósítószert nem tartalmaz.
Vegyszermentesen termelt piros ribizlibő készült lé, mely hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósítva. 5-7 szeresére higítható, ízlés szerint.
Piros ribizli szörp, vegyszermentes ribizliből, dúsan, cukorral. Ízlés szerint 5-7 szeres higítással fogyasztható.Tartósítószert nem tartalmaz.
Hagyományos eljárással készült rebarbara lekvár eperrel, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
Smeralda almából készült 100%-os natúrlé. Íze aromás, édes-savanykás. Hőkezeléssel tartósítva. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!
Saját termelésű, vörös szőlőből készült must. Préselés után, tartósítószer mentesen kerül palackozásra. Felbontás után a frissen préselt szőlő ízét idézi. Az üveg tartalma: 0,3 l. Összetevők: vegyes, vörös szőlő. Felbontás után hűtőben tárolandó!
Saját termelésű, vegyes vörös szőlőből készült szörp. Nagyon kellemes ízű. Töményen, öntetként kitűnő alapanyag desszertekhez, fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,7l. Összetevők: vörös szőlő must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát