Füstölt májas Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésmájas. Összetevők: Sertésmáj, sertés zsiradék: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só, mustár, citrom. Tárolás 0- 5 C°. A májas pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db
A legjobb minőségű mangalicahúsból, tradicionálisan kézi sózással készülő, érlelt sós szalonna. Összetevők: mangalica szalonna, só, fűszerek (babérlevél, fokhagyma, hagyma)
Kakas - Bruderhahn Júlis 4-i szállítással!!! Kakasaink 15 hét tartás után kerülnek levágásra. Húsa vörösebb mint a megszokott tanyasi csirkéknek, kíváló pörkölt vagy leves készíthetö belöle. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes Bio tartásban elöírt szabályoknak megfelelö tartásból származik Egy egész kakas átlagosan 1,0 - 1,3 kg.Konyhakész, zsigerekkel együtt csomagolva. Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, vákuumcsomagolva 8 napig eltartható
Kenyérszalonna darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt sertés szalonna. Bőrös sertéshús, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában is finom! Egy egész kenyérszalonna kb 1,5 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéshús, hagyományos só. Az kenyérszalonna pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db! Pontos mérés után számlázzuk!
Házi kocsonya Ahány ház annyi szokás kocsonya főzés terén is! Náluk a kocsonya kellemesen füstös a saját gyártású füstölt csülöktől, börkétől. Kerül bele sertés köröm, első csülök, farok, börke, sertés comb, lapocka. Ezen kívül kerül bele sárgarépa, fehérrépa, zeller, babérlevél, vöröshagyma, nagy adag fokhagyma, só, bors. Nagy odafigyeléssel készítjük! 0,5 l- es tálakbna kaphatóak egy adag kb 700 g- os egy kiadós étkezésre biztosan elegendő. Hűtve tárolandó, 0-5 °C Ha nem szeretnél otthon bajlódni a kocsonya főzésével, nálunk igazi klasszikus kocsonya kapható szezonálisan!
Füstölt kolozsvári szalonna darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt husos kolozsvári szalonna. Bőrös sertéshús, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában is ínyencség! Egy egész tábla szalonna kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéshús, hagyományos só. Az szalonna pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db! Pontos mérés után számlázzuk!
Májas hurka Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött véreshurka. Összetevők: Sertéshús, sertés zsiradék, máj, rízs Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A hurka pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.
1/3rész mangalica máj 1/3 rész hús és 1/3 rész zsír felhasználásával készült ez a házi májkrém, mely hosszú idejű hőkezelésnek köszönhetően tartósítószer és adalék mentesen kerülhet az asztalotokra! Egészségetekre!




Saját recept alapján készített, füstölt és érlelt, műbélbe töltött pick jellegű mangalica szalámi. Összetevők: Sertéshús (mangalica), fűszerek A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 70dkg/ 1 rúd
Természetes füsttel készült, műbélbe töltött paprikás mangalica szalámi Fűszerek: őrölt pirospaprika, só, bors, fokhagyma
Adalékanyagoktól, tartósítószertől mentes szalámi, ami igazán hozza a szokott "turista" ízt. Hőkezelt, enyhén füstölt, műbélbe töltött mangalicaság! Összetevők: hús és zsiradék, só, fűszerek