Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Őrlemény

Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-06-21
Rendelhető 2024-06-19-ig

Fehér kukoricadara 1kg

Nagyon jó minőségű fehér kukoricából készült dara/töret. Agrár-környezetgazdálkodási programban a kukoricák kíméletes növényvédelem mellett teremnek. Ráadásul a fehér kukorica egy igazi (régi) különlegesség. Nem egységes a darálás, ezért töretnek is hívhatjuk, a finomabbra darált szemek krémességet adnak a nagyobb szemek pedig változatossá teszik a textúrát. A nagyobb szemek miatt érdemes tovább főzni az alapanyagot. Indulhat a puliszka, polenta, prósza, kása, stb. ételek készítése. Nagyjából az elkészíteni kívánt kukoricadarához háromszoros folyadékot (víz vagy tej) érdemes önteni, de ez függ, hogy milyen állagú végeredményt szeretnétek készíteni! Próbáljátok ki, nagyon várjuk a visszajelzéseket!

1400 Ft / db
1400 Ft/kg

Fekete berkenye őrlemény (100g)

Sokféle gyümölcshöz hasonlóan az aróniabogyók magjai és héja tartalmazzák a legmagasabb koncentrációban az összetevőket. Az arónia törkölyt, amely nagyrészt a bogyó héjából, magjából és pépéből áll, megszárítjuk, és porrá őröljük. Használhatja sütéshez, főzéshez vagy gyümölcsturmixok és turmixok kiegészítéseként. Ajánlott mennyiség: napi 1 evőkanál

1850 Ft / tasak
1.85 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-06-21
Rendelhető 2024-06-19-ig

Sárga Kukoricadara 1kg

Kiváló minőségű kukoricából készített kukoricadara. Alkalmas édességek, tészták, kenyerek elkészítéséhez. (Ebből a sárga kukoricából tortilla chipset készítenek)

1100 Ft / db
1100 Ft/kg