Ha adnál egy esélyt a kecskesajtnak, ez lehet a tökéletes választás, friss, lágy nem tolakodó ízvilág. Kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, vagy akár borok mellé is fogyaszthatjuk.
Vegyes alvasztású friss sajt , kecsketejből. Hűtőben két hétig is eláll. Natúr verzióba csak egy kis só kerül így azt raktatsz még bele amit igazán szeretsz.
A szalagsajt vagy parenyica állománya rostos, lemezes, kissé rágós, kellemesen és jellegzetesen telt ízű és illatú, enyhén sós. Hagyományosan bükkfa forgáccsal és fűrészporral aranysárgára füstölt sajt.
220-250g közötti, bükkfa forgáccsal és fűrészporral aranysárgára füstölt, rostos, lemezes, kissé rágós állományú, kellemesen és jellegzetesen telt ízű és illatú, enyhén sós sajt. Chilis és fokhagymás fűszerezéssel.
Natúr,nyers gyúrtsajt füstölt,főtt karajjal ès lilahagymával feltekerve.
Aszalt vörösáfonyával ès dióval töltött parenyica tekercs.
Jersey tehénkénk tejéből készülő gyúrt sajt, amit szép vékonyra nyújtunk, feltekerünk és akáccal füstölünk.