A savanyúságlé, mint a többi termékünknél is, saját recept. Bármilyen ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Kimondottan ízbomba rántotthúshoz;) Összetevők: almapaprika, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Enyhén csípős klasszikus termék, saját recept alapján. Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Ha szabad ezt ideírnom: rántotthúshoz imádom;) Összetevők: CSÍPŐS almapaprika, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustátmag, koriander, babér levél,Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Saját recept alapján készült termék. A cékla és a vörös hagyma ízben kifejezett összjátéka. elsősorban vörös húsokhoz ajánljuk, de kiváló ízvilág minden ételhez, amihez savanyúságot fogyasztunk. Összetevők: cékla, vörös hagyma, cukor, ecet, só, őrölt kömény, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Régi családi recept alapján készült (nem túl ecetes), klasszikus cékla savanyúság. Az üveg tartalma 660 g. Összetevők: cékla, víz, ecet, cukor, só, nátrium-benzoát
Saját recept alapján készült termék, Az ismerős cékla íz mustba ágyazva. Kiváló édes savanyúság minden vörös húsételhez, Cékla rajongóknak befőttként is ajánljuk. A megszokott cékla íz, átszőve a must kellemes, édes aromájával. Ajánljuk mindenkinek, aki a céklát szereti. Az üveg tartalma: 330 g. Össztevők: cékla, vegyes vörös must. Felbontás után hűtve tárolandó. Fogyasszák egészséggel!
Saját családi recept alapján készülő termék. Az üveg tartalma: 660 g. Összetevők: paprika, káposzta, uborka, vöröshagyma, cukor, só, ecet, nátrium-benzoát, Egyedi ízvilág, fehér és vörös húsokhoz egyaránt ajánljuk, Fogyasszák egészséggel!
"Közepesen" csípős savanyúság a megszokott saját recetp alapján készült lében. összetevők: cseresznye paprika, víz, ecet, cukor, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Aki bármilyen formában szereti a vörös hagymát, akkor ez az Ő terméke. Saját recept alapján készült savanyúságlében eltett termék. Összetevők: vöröshagyma, víz, ecet, cukor, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél,Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Csípős - erős paprika savanyúság lében. Erősségben kb az almapaprika és a cseresznye paprika közt foglal helyet. Összetevők: csípőspaprika, víz, ecet, cukor, só, feketebors, mustármag, koriander, babérlevél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Korai káposztából készült, enyhén savanykás, ropogós kovászos káposzta. Kenyérrel, kaporral, fokhagymával, sóval kovászoltuk, tartósítószert nem tartalmaz. Frissen, vastag zacskóba csomagolva adom. Csak a káposztát mérem le, a kovászlét ajándékba adom mellé. Kiváló savanyúság sültek, pörköltek, rakott ételek mellé, de főzeléknek, levesbe vagy töltelékbe is használható. Hűtve tárolandó. Összetevők: káposzta, víz, kenyér, kapor, só, fokhagyma.
A nyár klasszikus íze! Ha egy év múlva bontjuk fel, akkor is a friss nyári kovászos uborka ízt érezzük a szánkban. Összetevők: uborka, víz, só, kovászos kenyér, fokhagyma, kapor. Fogyassza egészséggel!
Frissen kovászolt, roppanós házi uborka saját termelésből, kenyérrel, fokhagymával, kaporral erjesztve. Tartósítószer nélkül, természetes módon készült. A kimért uborka vastag falú zacskóba kerül, csak az uborka kerül lemérésre, a lé ajándék. Hűtve tárolandó, élő, friss erjesztésű termék, fogyasztásra készen. Kiváló köretként sültek, pörköltek, főzelékek mellé vagy önmagában is. Összetevők: uborka, víz, kenyér, só, kapor, fokhagyma.