Valipíniben termesztett, vegyszermentes zöldség. Egy csomagban 20 szál van.
Saját családi recept alapján készült termék, Az uborka és a vörös hagyma ízbombás összjátéka érezhető a termék fogyasztásakor, minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk, Összetevők: uborka, vöröshagyma, ecet, cukor, só, mustármag, bors, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!
A rozmaring és a hagyma izgalmas ízkombinációja. Ajánljuk pirítósokhoz sült és grillezett húsokhoz, valamint kifőtttésztákhoz. Az üveg tartalma: 115 g. Összetevők: vöröshagyma, lilahagyma, rozmaring, olivaolaj, só, fokhagyma, fehérbors, majoranna. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyassza egészséggel!
Saláta (nem fejes, nagy levelek, nem keserű). Vegyszermentes, fóliában termett.
Új-zélandi spenót frissen a kertből Egy jó kis recept ötlet a felhasználásához: (ez egy jó nagy mennyiség minimum 5 főre) SPANAKOPITA RECEPT 600 g spenót (mi pürét használtunk, de lehet bébispenót is) 1 csokor kapor • 1 csokor petrezselyem • fél csokor menta • 5-6 db újhagyma .750 g görög feta • 2-3 evőkanál olívaolaj 1 db tojás • só, bors 2 csomag réteslap • 150 g olvasztott vaj a kenéshez. (Nálam meg veheted még hozzá a kaprot és au újhagymát is.) Elkészítés: A fűszereket és a hagymát felaprítjuk, majd összekeverjük egy nagy tálban a spenóttal és belemorzsoljuk a fetát. Hozzáadjuk a felvert tojást, az olívaolajat és sózzuk, borsozzuk. A réteslapokat hármasával használjuk és mindig a legfelső lapot kenjük meg vajjal. A lap szélére helyezzük a tölteléket, majd a három lapot együtt feltekerjük. A feltekert lapokból csigát formázunk egy sütőformában. A végén az egészet lekenjük vajjal és 180 fokon 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálaláshoz Tzatziki Ez az alap mennyiség: 3 kígyóuborka | 300 g görög joghurt | 3 gerezd fokhagyma 1 kis csokor menta | fél citrom leve | só ízlés szerint | olívaolaj a tetejére.
Popeye kedvence – kistermelői spenótpüré üvegbe zárva! Friss, saját termesztésű vegyszermentes spenótból, adalék- és sómentesen, tartósítószer nélkül készül. Csak párolás, pürésítés, üveg – semmi felesleges! 1 üvegben kb. 55-60 dkg friss spenót ereje! Felhasználható főzeléknek, mártásnak, tésztákhoz, süteményekbe vagy levesbe keverve is. „Ha Popeye is innen vásárolna, most még erősebb lenne!”
Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!
Édes, savanykás svéd uborkasaláta saját termesztésű uborkából és hagymából, tartósítószer nélkül, befőzőautomatával hőkezelve. Ideális köretként sültekhez, pörköltekhez, hidegtálak mellé vagy szendvicsbe. Összetevők: uborka, hagyma, cukor, ecet, víz, só. Hőkezelt, felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 720 ml, nettó tömeg: 500 gramm.
Zöldségkrémjeink új tagja,mely szintén saját recept alapján készült. Ajánljuk piritósokhoz, sült - és grillezett húsokhoz miután elkészültek,kifőtt tésztákhoz. Összetevők: vöröshagyma, sárgarépa, olivaolaj, zeller, petrezselzemgyökér, fokhagyma, tengeri só, tárkony, majoranna,fehérbors. Fogyasszák egészséggel!
Tetszetős színű és alakú levelei hidegtálak, körítések díszítésén kívül önmagában is kiválóan megfelelnek salátának. Nagy előnye, hogy jó minőséget, keseredésmentes ízét egész tenyészideje alatt megtartja. Dél- és Nyugat-Európában nemcsak salátaként ismerik, hanem a levelekből finom főzeléket is készítenek. Magas ásványi só- és vitamintartalma miatt Európa nagy részén egész évben fogyasztják.
Frissen szedett ropogós, keseredésmentes fajtájú uborka kb 5-10 cm hosszúságuak csemege uborkának dunsztolásra ajáljuk.