Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Feldolgozott élelmiszer

Sütőtök savanyúság hagymával

Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!

1900 Ft / üveg
2878.79 Ft/kg

Száraz tészta - széles metélt

Kézzel készült,fürjtojásos,házi tészta.250g/csomag.Széles metélt.

1100 Ft / csomag
1100 Ft/csomag

Száraz tészta Boglyas

Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.200g-os csomag.Boglyas tészta.(leves tészta)

1100 Ft / csomag
1100 Ft/csomag

Száraz tészta spagetti

Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.Spagetti.

1100 Ft / csomag
1100 Ft/csomag

Száraz tészta-kézi tarhonya

Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.kézi tarhonya,(reszelt tészta)

1000 Ft / csomag
1000 Ft/csomag

Száraz tészta-spenótos

Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.spenótos széles metélt.

1300 Ft / csomag
1300 Ft/csomag

Száraz tészta-teljes kiőrlésü tönköly.

Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.teljes kiőrlésü tönköly lisztből,fusilli köret tészta.

1300 Ft / csomag
1300 Ft/csomag

Szárított Rozmaring-10 g

Egy kis üveg (10g) csoda! A régi időkben, magyar királyné vízének hívták a belőle készült rozmaringszeszt. Manapság, mártások, pácok ízesítésére használjuk. Nagyon aromás fűszer ezért ezt is csak óvatosan szabad adagolni. Fürdővízbe áztatva illatosít és frissit. De erre ajánlom az élénkítő fürdőzsákokat. 

900 Ft / db
900 Ft/db

Szilva

Kék szilva friss fogyasztásra vagy lekvárnak (főként Stanley fajtájú).

500 Ft / kg
500 Ft/kg

Szőlőlé 100%-os

Merlot szőlőből készült. Vörös színű, édes lé.

3400 Ft / zacskó
1133.33 Ft/l
...

Szom a magyar vírTus, torokkeserű tinktúra alap 200 gr

A Szom torok keserű elkészítése: Kisfilm katt ide a linkre Kisfilm:Az élelmi-szer-eink közül a leg-főbb-szer a fű-szer. Mivel fűben fában van a gyógy-szer. Beszélgetés Dr Oláh Zoltánnal . Megrendeléskor PIPÁLD BE ,HOGY SZÁMLÁT KÉRSZ! Ha E-mailben lehet küldeni akkor elektronikusan állítom ki , kímélve a papírfelhasználással a fákat. Nyugtát nem használok. Név és cím kell a számla kiállításához. Köszönöm az együttműködéseteket. A hozzávalók: 1 zárható 2liter körüli üveg célszerű nagy szájnyílású üveget, pl. befőttesüveget használni. 2. Egy zacskó 200g-os Szom. 3. 1X 1l majd fél liter jó minőségű házi pálinka felvizezés hígítás előtti ez általában 65-70 fokos alkohol fokmérő szerint. Ha nincs akkor rum, vodka 65 fok körüli. 2 db fél literes parafa dugós hosszúkás üveg, továbbiakban Szomos üveg Elkészítés: A Szomos zacskón lévő matricát (elejét hátulját) ragasszuk át egy egy Szomos üvegre . A tasak teljes tartalmát öntsük bele a befőttesüvegbe. A szálló növénypor az üveg alján mikor leülepedett lassan öntsük fel az üveget 1 liter pálinkával, majd zárjuk le. 2-3 hétig érleljük fénytől védett hűs helyen és néha rázogassuk össze. Amikor a növények leülepedtek és tiszta a pálinkánk már nem lebeg benne növény, akkor öntsük át a befőttes üvegben felül összegyűlt Szom tinktúrát egy nem műanyag tölcsér segítségével a Szomos felmatricázott üvegbe és zárjuk le parafa dugóval. Tegyük hűvös helyre az éléskamránkba. A matrica a sok üveg közt majd segít nekünk megtalálni a Szom tinktúránkat mikor szükség lesz rá. A Szom tinktúrából egy kávéskanálnyi az egyszeri fogyasztásra ajánlott adag. Nem több!!! hanem többször amennyinek a hatása jól esik állapotunktól függően. Propoliszos mézzel fele arányban keverve kanalazgassuk. Második felöntés-A befőttes üvegünk aljában maradt növényekre ismét ráöntünk fél liter pálinkát, majd napfénytől védett hűvös helyen érleljük 2 hétig , miközben néha összerázogatjuk. Majd a befőttes üvegből átöntjük a pálinkát mely a két hét alatt finom torok keserűvé alakult a második Szomos felmatricázott üvegbe amin a rovásírásos logó van és lezárjuk parafa dugóval. A növények hatóanyaga ebben a szűrletben még elég hatásos de már kellemesebb ízű. Kisebb gond esetén használjuk ezt legjobb ha minden hazaérkezéskor miután a közösségben jártunk. Legjobb védekezés a támadás! Szom a magyar vírTus. Forralt bor készítés   A befőttes üveg alján maradt növényekből a család által kedvelt forralt bor receptet egészítsék ki egy evőkanálnyi Szommal. Tea készítés   A befőttes üveg alján maradt növényekből egy evőkanálnyit forrázunk le fél liter vízzel. A család által kedvelt bármilyen teát tehetünk mellé. Mi az apróra vágott gyömbért mézzel citrommal szeretjük a leg jobban párosítani a Szommal. Más oldódik vízben, a borban és a tömény alkoholban. Három a magyar igazság! Használjuk mindhárom lehetőséget a növényeink hatóanyagának beviteléhez. A ganoderma pecsétviasz gomba, termelő akit ajánlok Tóth Sándor Gadány telefon:+36703322824 Propoliszos mézet vegyen egy litert a méhészétől, ha nem kap akkor http://nemethmeheszet.hu/productdisplay/propoliszos-mez-025kg

7500 Ft / db
37.5 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-06-13
Rendelhető 2025-06-11-ig

Tanyasi csirke

Tanyasi friss egész csirke Tanyasi csirkét a kaposvári kosárban előre láthatólag havonta egy alkalommal tudnak rendelni, előrendelési lehetőséggel. Fontos: A rendeléseket a vágások előkészítése miatt mindig az adott szállítás előtti KEDDI napig tudják leadni!! Az egész csirke számtalan módon előkészíthető és szétbontható. Fantáziánk szerint szedhetjük részeire, vagy éppen szigorú szabályokat is követhetünk, ha nagyon pontos receptúrából dolgozunk. ​​​​Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik  Egy egész csirke  átlagosan 1,5 - 2,5 kg.  Konyhakész, zsigerekkel együtt csomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat.  Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, vákuumcsomagolva 8 napig eltartható.

4700 Ft / db
2350 Ft/kg