Natúr almalé és birs velő egyszerű keveréke. Hozzáadott egyéb anyagot nem tartalmaz. Pasztőrözéssel tartósítva.
Alma natúrlé és sárga húsú őszibarack velő egyszerű keveréke. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Idared almalé és Vilmoskörte velő egyszerű keveréke. Édes.
900% Golden alma és 10% homoktövis lé egyszerű keveréke. A homoktövis és az alma ielsődleges préslevének egyszerű keveréke. Íze savanykás. Hőkezeléssel tartósítva. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Braeburn alma natúrlé és húsos somlé egyszerű keveréke. 80:20%-os arányban. Jellegzetesen som ízű, sűrű, világospiros lé. Enyhén savanykás. Pasztőrözéssel tartósítva. hozzáadott egyéb anyagot nem rartalmaz.



Vegyszermentesen termelt birsalmából készült, saját erjesztésű almaecet. Markánsabb ízvilágú az almánál. Ajánlom mindenféle salátához, ízesítéshez. Továbbá számtalan jótékony gyógyhatása mellett, pl az emésztőrendszer, bélflóra egyensúlyban tartásának segítésére. Ehhez célszerű ízlés szerint vízzel híigítva éhgyomorra inni.
100%-os natur almalé, szüretlen, pasztőrizált. Jonagold almából. Szavatossági idő gyártástól számított 6 hónap.
A savanyúságlé, mint a többi termékünknél is, saját recept. Bármilyen ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Kimondottan ízbomba rántotthúshoz;) Összetevők: almapaprika, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Enyhén csípős klasszikus termék, saját recept alapján. Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Ha szabad ezt ideírnom: rántotthúshoz imádom;) Összetevők: CSÍPŐS almapaprika, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustátmag, koriander, babér levél,Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!




Alkoholmentes különlegesség - Verjous 2024 - zöldszőlő lé – „alternatív citromlé” bioszőlőből A verjous a zöld, éretlen szőlő kipréselt levéből, minimális kén hozzáadásával, pasztőrözéssel készült. Zölden szüretelt bio kékfrankos és cabernet franc szőlőből készült, alkoholmentes termék. Palackozás dátuma: 2024.07.22. Hűvös helyen tárolandó, felbontás után hűtőben több hónapig is eláll. Használat előtt érdemes felrázni. Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! Nézd meg milyen volt a 2025-ös Verjous szüret :) www.facebook.com/diofasibiobirtok www.instagram.com/diofasibiobirtok

A GUAVA egy különleges trópusi ízű csoda, amely az ízlelőbimbóidat is el fogja varázsolni! Ez az ősszel érő gyümölcs egy igazi vitaminbomba, tele C-vitaminnal, antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal, ami erősíti az immunrendszert és segít megőrizni a bőr ragyogását. A gyümölcshús textúrája finom, különleges, és az íze egy csodás keveréke a szamócának, ananásznak és a papayának. Amikor először kóstolod, olyan érzés, mintha egy egzotikus nyaraláson lennél. A gyümölcs héja inkább nem ehető, a belső rész a legfinomabb, lágy, enyhén fűszeres aromákkal. Képzeld el, hogy a reggeli smoothie-dba teszel belőle, vagy egy friss gyümölcssalátába, joghurtba. Feldobja a reggelt! Ráadásul, ha most vásárolsz, nemcsak a saját egészségedet támogathatod, hanem hozzájárulsz a fenntarthatóbb, helyi mezőgazdasághoz is. Kóstold meg, és lehet, hogy az egyik kedvenc gyümölcsöd lesz. Az Feijoa sellowiana (brazil guava) valóban egy tápláló, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Íme, néhány hasznos tápanyag, amit a gyümölcs tartalmaz: C-vitamin – A gyümölcs rendkívül gazdag C-vitaminban, ami erősíti az immunrendszert, segít a bőr megújulásában, és antioxidáns hatású, így védi a sejteket a káros hatásoktól. A-vitamin – Támogatja a szem egészségét, javítja a bőr állapotát, és hozzájárul az egészséges immunválaszhoz. Rostok – Segítenek az emésztésben, hozzájárulnak a bélflóra egészségéhez, és támogatják a normál vércukorszint fenntartását. B-vitaminok (különösen B1, B2, B3) – Az energia anyagcseréjében fontosak, és segítik a bélműködést, valamint a stressz kezelését. Foszfor – Fontos ásványi anyag a csontok, a fogak és a sejtek egészségéhez. Kálium – Segít a vízháztartás szabályozásában, támogatja a szív- és érrendszer működését, és hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez. Antioxidánsok – A gyümölcsben található flavonoidok és egyéb antioxidánsok védik a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól, így hozzájárulnak a fiatalos megjelenéshez és a hosszú távú egészséghez. Alacsony kalóriatartalom – Az acca sellowiana viszonylag alacsony kalóriatartalmú, ami ideálissá teszi azok számára, akik figyelnek a testsúlyukra. Ez a gyümölcs tehát nemcsak finom, hanem egy igazi táplálkozási kincs, amely segíthet a napi vitamin- és ásványianyag-szükségleted fedezésében, miközben frissítő és ínycsiklandó élményt nyújt! A növényről általában: a guava, Feijoa, Mirtuszdió, vagy Brazil guava Közép-Amerika trópusi területein őshonos, de kultúrába vonása következtében a világ számos országában jelen lévő örökzöld növény. Eredetileg 3,5–10 m közötti magasságot elérő (hazánkban csak 2-4m), terebélyes fa, és mivel fás szára gyakran alacsonyan elágazik, nagyobb bokornak, vagy cserjének is tekinthető. Idősebb korában a kérge vörösesbarna színűvé válik, pikkelyesen hámlik a törzsről. Leveleinek alsó fonákja szürkésfehéren molyhos. Gyümölcse tojásformájú, kívül vastagabb sötétzöld héjjal borított. Utóérő gyümölcs, ezért almák mellé célszerű bekötni egy zacskóba és finom illata árulkodik a fogyaszthatóság időpontjáról. Éretten az íze és az illata is egyedülálló, vékonyan hámozzuk meg, a héj zöld marad! Gazdag C-vitaminban és pektinben. Rendkívül ízletes és különleges lekvárnak, vagy süteményként elkészítve. Magja nem érezhető. Szép piros virágai, édes szirmai ehetőek, exclusive éttermek használják elsősorban dekorációs célokra (édességeknél). Ha Ön is szeretne saját guavát szüretelni, ITT rendelhet több éves, bokros, konténeres növényeket. 1 csomag tartalmaz 100g friss guavát.