Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!
Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!
Kézzel készült,fürjtojásos,házi tészta.250g/csomag.Széles metélt.
Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.200g-os csomag.Boglyas tészta.(leves tészta)
Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.Spagetti.
Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.kézi tarhonya,(reszelt tészta)
Kézzel készült,fürj tojásos házi tészta.250g-os csomag.spenótos széles metélt.
Egy kis üveg (10g) csoda! A régi időkben, magyar királyné vízének hívták a belőle készült rozmaringszeszt. Manapság, mártások, pácok ízesítésére használjuk. Nagyon aromás fűszer ezért ezt is csak óvatosan szabad adagolni. Fürdővízbe áztatva illatosít és frissit. De erre ajánlom az élénkítő fürdőzsákokat.
Dél-Amerikai származású fél-örökzöld hagymás növény. Kifejlett magasság: 0,8-1,2m Virágzás: Júliusban jelennek meg hosszú szárakon álló liláskék virágernyői. Napos helyre ültessük. A melegebb napokon gyakrabban öntözzük, de a pangó vizet nem kedveli, augusztusig 1-2 hetente adjunk tápanyag-utánpótlást. Amennyiben konténerben marad: csak ritkán ültessük át és mindig csak egy kicsit nagyobb cserépbe, egyébként csökken a virágdísz, vagy el is marad. A tél előtt a tövét 20-30cm vastag lombtakarással takarjuk be, így biztonságosan áttelel. Teljes napfény Talajtípusra közömbös Vízigény átlagosnál nagyobb Konténeres növények. Kiültetve a télállósága -10C fok. Tavasszal tőről hajt újra.
Zöld turmixnak, levesnek lehet elkészíteni, saláta készülhet belőle, egyszerűen párolva is jó. Amellett, hogy nagyon finom, tényleg sok pozitív hatása van egészségünkre: alacsony a kalóriatartalma, tele van antioxidánsokkal, csökkenti a rák kockázatát és a koleszterinszintet. Próbáljátok ki!