Vegyszermentesen termesztett fehér húsú őszibarackból főzve, dzsemfix segítségével, kevés cukorral. Illatos, gyümölcsös, nem túl édes – friss kenyéren, süteménybe vagy joghurtba keverve is mennyei. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
Pajtabíró Haragja – igazi tüzes paprikakrém, amelyben a friss darált paprika és a chili ereje találkozik. Sóval ízesítve, hidegen sajtolt repceolajjal zárva, hogy sokáig megőrizze karakterét. Pörköltekhez, húsokhoz, szendvicsekhez – a bátrak íze! Összetevők: piros paprikák, só, chili, hidegen sajtolt repce olaj Kiszerelés: 106 ml/ 100 g
Pajtabíró Mosolya – a paprika legédesebb arca. Csak darált édes piros paprikából, kevés sóval és hidegen sajtolt repceolajjal. Szendvicsekhez, főtt ételekhez vagy mártogatóként is kiváló – minden falat egy mosoly! Összetevők: piros paprikák, só, hidegen sajtolt repce olaj Kiszerelés: 260 ml/ 250 g

Bio minősítéső pak choi Bordáskelnek is hívják, jellegtelen ízű, de annál jobban felhasználható, értékes levélzöldség. Felhasználását tekintve nyersen salátákba, főzve levesekbe, főzelékekbe, valamint pirítva wok-os zöldségételekhez ajánljuk. Kimagasló vitamin, ásványianyag és rost forrás: vas, foszfor, kálcium, magnézium, cink, K-vitamin, kálium, szelén Élettani hatását tekintve: erősíti a csontokat és az immunrendszert, segíti az emésztést, csökkenti a vérnyomást. Szelén tartalma miatt fontos a fertőzések elleni védelem során.
1 csomag 5 db paprikát tartalmaz.
Nagy mértű, vastag húsú, édes ízű, piros színű. Salátákhoz, hidegtálakhoz, nyersen, sütve, főzve, savanyítva is fogyasztható.



Sötét pirosra érett kápia paprikából sütés után krémesítve. A sütéstől pikáns ízzel. Használatát javaslom szendvicsekhez, ragukhoz, tésztafélékhez, húsokhoz, pörköltbe, levesekbe, babfőzelékbe, vagy túrókrémhez... ..stb. Tartósítószert nem tartalmaz.