Probiotikus tonikital, amelyben találkozik a vízikefir élőflórás, enyhén pezsgő frissessége és a házi tonikszirup fűszeres, kesernyés világának harmóniája. -Valódi kínafakéregből főzött tonikszirup -Bio citrusok és fűszerek (gyömbér, csillagánizs, fahéj,stb.) -Élő vízikefir kultúra, természetes probiotikumokkal Ez az ital kiváló alkoholmentes aperitif, de szódával hígítva napközben is frissítő, jótékony társ lehet – különösen nyáron. Amit jó tudni: A termék hűtést igényel, mivel természetesen erjesztett, élőflórás italról van szó Az íze kissé eltérhet palackonként, a fermentáció természetéből adódóan. Fogyasztás előtt óvatosan nyisd, pezseghet! Összetevők: cukor, narancs, citrom, fűszerek(fahéj, kardamom, koriander,szegfűszeg)természetes kinint tartamaz. 500ml Az ár 600 forint betét díjat tartalmaz.
Méz és propolisz kombinációja, ezáltal egy üvegben megtalálható mindkettő kedvező hatása. A propoliszt természetes antibiotikumként is szokták emlegetni, a gyógyszerekkel ellentétben mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Gyulladás- és vérnyomáscsökkentő, megfelelő választás vírusos megbetegedések elkerülésére és gyógyítására. További előnye a propoliszos méznek, hogy így, mézbe keverve sokkal kellemesebb a fogyasztása, mint önmagában a propolisznak. Napi 1-2 kiskanál fogyasztása ajánlott, kúraszerűen fogyasztva 3 kiskanálra növeljük az adagot. Ha a propolisz megjelenik a tetején, érdemes összekeverni. Ha még nem fogyasztottunk propoliszt, érdemes meggyőzödni róla, hogy nem vagyunk allergiásak rá.
Méz és propolisz kombinációja, ezáltal egy üvegben megtalálható mindkettő kedvező hatása. A propoliszt természetes antibiotikumként is szokták emlegetni, a gyógyszerekkel ellentétben mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Gyulladás- és vérnyomáscsökkentő, megfelelő választás vírusos megbetegedések elkerülésére és gyógyítására. További előnye a propoliszos méznek, hogy így, mézbe keverve sokkal kellemesebb a fogyasztása, mint önmagában a propolisznak. Napi 1-2 kiskanál fogyasztása ajánlott, kúraszerűen fogyasztva 3 kiskanálra növeljük az adagot. Ha a propolisz megjelenik a tetején, érdemes összekeverni. Ha még nem fogyasztottunk propoliszt, érdemes meggyőzödni róla, hogy nem vagyunk allergiásak rá.
Méz és propolisz kombinációja, ezáltal egy üvegben megtalálható mindkettő kedvező hatása. A propoliszt természetes antibiotikumként is szokták emlegetni, a gyógyszerekkel ellentétben mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Gyulladás- és vérnyomáscsökkentő, megfelelő választás vírusos megbetegedések elkerülésére és gyógyítására. További előnye a propoliszos méznek, hogy így, mézbe keverve sokkal kellemesebb a fogyasztása, mint önmagában a propolisznak. Napi 1-2 kiskanál fogyasztása ajánlott, kúraszerűen fogyasztva 3 kiskanálra növeljük az adagot. Ha a propolisz megjelenik a tetején, érdemes összekeverni. Ha még nem fogyasztottunk propoliszt, érdemes meggyőzödni róla, hogy nem vagyunk allergiásak rá.
Méz és propolisz kombinációja, ezáltal egy üvegben megtalálható mindkettő kedvező hatása. A propoliszt természetes antibiotikumként is szokták emlegetni, a gyógyszerekkel ellentétben mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Gyulladás- és vérnyomáscsökkentő, megfelelő választás vírusos megbetegedések elkerülésére és gyógyítására. További előnye a propoliszos méznek, hogy így, mézbe keverve sokkal kellemesebb a fogyasztása, mint önmagában a propolisznak. Napi 1-2 kiskanál fogyasztása ajánlott, kúraszerűen fogyasztva 3 kiskanálra növeljük az adagot. Ha a propolisz megjelenik a tetején, érdemes összekeverni. Ha még nem fogyasztottunk propoliszt, érdemes meggyőzödni róla, hogy nem vagyunk allergiásak rá.
Provance fűszerkeverèkkel ízesített friss tehèntejből kèszült sajt.
Gluténmentes zsemle Összetétel: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, étolaj, rizsliszt, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só
Gluténmentes vekni Összetétel: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, étolaj, rizsliszt, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, élesztő, szezámmag, cukor, útifűmaghéj, só
Ha szereted a különleges ízeket, akkor a rebarbarát ki kell probálnod. Az idei év újdonsága a cukormentes epres rebarbara lekvár. Ami fele fele arányban tartalmazz epret és rebarbarát! Mivel nagyon lédús növényekről van szó, és a rebarbarának nagyon alacsony a pektin tartalma, ezért agaragaral lett összefőzve ès Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítővel lett èdesítve! Limitàlt kiadàs, ha lesz rá igény rendszeresen akkor készül majd belőle nagyobb mennyiség. Probáljátok ki bátran! Az epres és málnás ,cukros'verziója is korlátozott számban kapható, az alap verzió az ami kb. egész évben elérhető lesz, összetétele; rebarbara, egy kis gyömbér,ez kölcsönöz neki enyhe csípős ízt, és megbolondítottam egy kis vaniliával.Az eredmény egy nem mindennapi lekvár.
Hagyományos eljárással készült rebarbara lekvár eperrel, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
A habanero a csípős chilik egyik legfontosabb és leghíresebb alapanyaga. Magas kapszaicintartalom (csípősség) A Red Habanero az egyik legerősebb chili, 100,000–350,000 SHU (Scoville-egység) Íz és aroma Nemcsak csípős, de gyümölcsös, citrusos aromája van, amit sokan kedvelnek. Kiemeli az ételek ízét, különösen karibi, mexikói vagy fúziós konyhában. Húsa nem vastag, frissen mégis lédús.