Spenótos durum tészta Spenótos – Orsó A géppel készített Fusilli vagy más néven orsó teljesen önálló életet él. Keresztmetszetét nézve olyan, mintha egy vékony, de széles tésztacsíkot a tengelye mentén csavarnál meg. Annak ellenére, hogy csak pár évtizedes múltra tekint vissza a gépi tésztaforma, hatalmas karriert futott be. A rövid tésztaformák között a legnagyobb darabszámmal eladott (és ha már eladták, hát el is fogyasztották) tésztafajták közé nőtte ki magát. Hiszen olyan sokoldalú: fogyaszthatod tésztasalátákban hidegen. Vagy fogyaszthatod melegen, szinte bármelyik szósszal párosítva, sütőbe is dughatod, de akár levesekben is szívesen úszkál. Összetétel: 33% spenótpüréből készült tészta, durumliszt alapon, fokhagymával, parajdi sóval, borssal fűszerezve. Magas rosttartalmú, alacsony glikémiás indexű termék! Főzési idő:2-3 perc. A tűzről levéve 3-4 percig fedő alatt pihentetjük. Energia 1460 KJ/ 345 Kcal Zsír 2,6 g - amelyből telített zsírsavak 0,5 g Szénhidrát 57 g - amelyből cukrok 4,2 g Fehérje 21 g Só 1,5 g
Sült Paradicsomkrém - A nyár zamata üvegbe zárva A sült paradicsom igazi csemege: többféle paradicsommal, sok hagymával, fokhagymával és mediterrán fűszerekkel készítjük, lassú sütéssel, hogy az ízek sűrű, karakteres krémmé váljanak. Felhasználás: - Tésztákhoz szószként - Pizza alapként - Kenyérre kenve, bruschettához Tartósítószermentes, befőzőautomatával hőkezeltük, így egész évben élvezheted a napérlelte paradicsom ízét. Összetevők: paradicsom, hagyma, fokhagyma, hidegen sajtolt repce olaj, só, bors, oreganó, bazsalikom, majoranna, rozmaring. - Kiszerelés: 220 ml vagy 370 ml üveg - Hőkezelt, tartósítószer nélkül - Felbontás után hűtve tárolandó!
A sült paradicsom egy fűszerekkel ízesített, zamatos szósz, ami sokoldalúan használható a konyhában: kenyérre kenve, tésztaételekhez, pizzaalapként, húsokhoz, köretekhez - és bármihez, amihez egy édeskés, fokhagymás-bazsalikomos ízvilágú paradicsomszósz passzol...
sűrített paradicsom 750 ml-es kiszerelésben kifejezetten édes nem savas sűrűre főzött paradicsom. Tartósítószert, adalékanyagot, egyéb fűszert nem tartalmaz.
Sütőkolbász Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött csemege kolbász. Összetevők: Sertéshús Fűszerek: őrölt feketebors, só, őröltkömény, szerecsendió, fokhagyma, őrölt pirospaprika. Tárolás 0- 5 C°. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.
Ez a tök a hokkaido és a nagydobosi sütőtök szerelemgyereke – igazi különlegesség! Méretre inkább a nagydobosira hasonlít, héja világos narancsos, néhol szürkés árnyalatú, a húsa pedig vastag, sötét narancsszínű és enyhén szárazabb. Az íze édeskés, gesztenyére emlékeztető, mint a hokkaidóé – ezért különösen finom sütve, krémlevesnek, pürének vagy akár süteménybe is. Mivel a sütőtökök mérete eltérő, nem tudom garantálni a teljesen egyforma negyedeket. Kérlek, annyi kilogrammot tegyél a kosárba, amekkora szeletet szeretnél – igyekszem a lehető legpontosabban szelni! Az ár a mérést követően kerül véglegesítésre.
A klasszikus, hamisítatlan magyar sütőtök! Szépen élénk narancssárga húsa selymesen édes, krémesre sül a sütőben. Kiváló sütve, krémlevesnek, vagy akár bébiételhez is. Igazi őszi-téli vitaminbomba, tele rosttal és természetes édességgel. Mivel a sütőtökök mérete eltérő, nem tudom garantálni a teljesen egyforma negyedeket. Kérlek, annyi kilogrammot tegyél a kosárba, amekkora szeletet szeretnél – igyekszem a lehető legpontosabban szelni! A végső ár a mérés után kerül meghatározásra.
Nagyobb, élénk pirosas-narancs színű, igazi „mesetök” forma. Látványos a konyhában, húsa lágy, levesesebb, kiváló sütve, lekvárnak, tökös süteményekhez. Mivel a sütőtökök mérete eltérő, nem tudom garantálni a teljesen egyforma negyedeket. Kérlek, annyi kilogrammot tegyél a kosárba, amekkora szeletet szeretnél – igyekszem a lehető legpontosabban szelni! A végső ár a mérés után kerül meghatározásra.
Ez a saját termesztésű sütőtökből készült lekvár igazi különlegesség: selymesen krémes állagú, természetesen édes, enyhe fűszerekkel megbolondítva. Nem tartalmaz tartósítószert, sem pektint vagy dzsemfixet; gondosan készítve kerül az üvegekbe. Kiváló választás pirítósra, kalácsra kenve, süteményekhez, de önmagában az üvegből kikanalazva is igazi desszertélményt ad! Egy falat belőle, és azonnal visszahozza a sütőtök hangulatát akkor is, amikor már rég nincs szezonja. Kiszerelés: 220 ml üveg (210 g) Összetevők: sütőtök, cukor, citromlé, vaníliás cukor / fahéj / gyömbér (ízesítéstől függően) Ha szereted a különleges lekvárokat, ez lesz az egyik kedvenced!

Bio sütőtök, szabadföldi termesztésből. A terméket darabra adjuk, melyek kb. 0.6- 0.7 kilósak. Miért érdemes fogyasztani? Magas A, B, C, E vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő. Legjobb ellenszere a megfázásos megbetegedéseknek, valamint gyulladáscsökkentő és rák megelőző hatása is van. Serkenti a máj működését, így kiváló máj és vesebetegségekre. Böjtölésnél és tisztítókúráknál is nagyon jó társunk lehet. Más sárga zöldség-gyümölcsökhöz hasonlóan igen magas béta-karotin tartalommal rendelkezik, mely nélkülözhetetlen az egészséges látáshoz, valamint az A-vitamin előanyaga, egyben antioxidáns is.

Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!

Különleges ízű, nagyon finom savanyúság. A sütőtök és a vörös hagyma izgalmas ízkombinációja, Sajátrecept alapján készül, Fő alapanyaga a nagydobosi sütőtök. Minden ételhez kiváló, amihez savanyúságot fogyasztunk. Az üveg tartalma: 710 g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vöröshagyma, cukor, ecet, só, nátrium-benzoát. Fogyasszák egészséggel!