Klasszikus lekvárral megkent linzer tészta rétegek, közte finom citromos és édes házi túró. Egy pite körülbelül 10dkg-os.
Tüzes paprikából álló 3 db-os csomag! PALÁNTA CSOMAG!! A csomag tartalma:1 db tüzes piros, 1 db macskanarancs, 1 db tüzes sárga A chilik középerősek. Alakjuk hoszzúkás, nyúlt. Nem vastaghúsúak, de rendkívűl ízletesek, felhasználásuk széleskörű. Szeretem a palántákat, mert ellenállóak, jól bírják a szárazságot és bőtermőek. (Ha elfogy valamelyik szín, akkor helyettesítem a meglévővel, hogy az akció megmaradjon. Ebben az esetben 1 tüzes kárga- 2 macskanarancs és egyéb variációk is lehetségesek).
Frissen szedett ropogós, keseredésmentes fajtájú uborka kb 5-10 cm hosszúságuak csemege uborkának dunsztolásra ajáljuk.
frissen szedett keseredésmentes fajtájú uborka kb 10-13cm hosszúak. Friss fogyasztásra, kovászolásra vagy egyéb tartósításra ajáljuk.
Apróra reszelt, enyhén fűszeres, egyszerre savanykás és édes uborka 'dzsemes' állagban. Hot doghoz, hamburgerhez, sült húsokhoz vagy szendvicsekhez kiváló kísérő. Összetevők: uborka, hagyma, fokhagyma, cukor, ecet, mustármag, só, kurkuma. Kiszerelés: 220 ml.
Kistermelői UBORKA RELISH 150 vagy 300 g kiszerelésben Összetétel: uborka, vöröshagyma, almaecet, cukor, fokhagyma, só fűszerek: kapor, mustármag, zellermag, kurkuma Tartósítószert nem tartalmaz Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Minőségét megőrzi: 2026.07.11. Uborkalekvárnak is hívják. Édes-savanyú, markáns ízű, pikáns mártás. Jó kísérője lehet sült húsoknak, grillezett sajtnak, halaknak. A chicagói stílusú hot-dog tradicionális hozzávalója, hamburgerhez is jó feltét. Sajtos szendvicsben is kiváló. Tipp: majonézzel vagy tejföllel fele-fele arányban elkeverve finom mártogatós szósz lesz belőle.
Klasszikus csemege uborka savanyúság, saját recept alapján. Összetevők: uborka, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!
Csemege uborkából, tartósítószer nélkül, hőkezeléssel készült savanyúság. Kaporral ízesítve.
Fűszernövényként salátákhoz és szószok készítéséhez használatos. Virágát fűszerként salátákba, köretek és sütemények díszítésére használják, akár szárítva is. Az uborka eltevéséhez is használták, innen az egyik magyar neve: uborkafű. Gyökeresen , cserépben adom.
Kenyérlisztből készült vadkovászos békebeli vajaskifli. Összetevők: liszt, tej, vaj, cukor, só
Finomlisztből készült vadkovászos fahéjas fátyolkalács Összetevők: liszt, tej, cukor, tojás, olivaolaj, vaj, fahéj, bourbon vanília, bio citromhéj, só