Mások ezeket rendelték


Galbász 250g
A Galbász kemény fával füstölt kézműves vegán termék, mely tarósítószert, és egyéb mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz. Fő összetevői: búza, hántolt árpa, zabpehely, fűszerek. Minden olyan étel elkészítéséhez felhasználható, amihez kolbászt használnak a húst fogyasztók, és a füstölt fűszeres ízek a megszokottak. Kenyérre kenhető, pizza feltét, rakott krumpli, paprikás krumpli, székely káposzta, bableves, szendvicskrém, lecsó, töltött káposzta, rakott káposzta, rakott kelkáposzta, rakott cukkini, rakott karfiol, töltött cukkini, és még számos sokféle étel elkészítéséhez kiváló. Felbontás után érdemes zsírpapírba csomagolni, és úgy a hűtőszekrényben tárolni. A termék szavatossága 1 hónap 0-5 fokon. 250g-os kiszerelésben értékesítjük vákuum csomagolva. Lefagyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre


Mediterrán darált hús helyettesítő 500g
A darálthús helyettesítők, „Gabonafasírt” nevet kapták először, de ez a név nem tükrözi a termék sokszínűségét. Bármilyen olyan ételek elkészítéséhez használhatók, melyekhez darált húst használnak a húsfogyasztók. A Mediterrán gabonafasírt oregánós, bazsalikomos ízesítésű. Többféle módon formázható: krokett, fasírtgolyó, burger pogácsa. Készíthető belőle lasagne, bolognai spagetti, fasírtok, vendégváró falatok. A háziasszonyok és szakácsok fantáziájukat bátran elengedhetik :) Könnyen, gyorsan elkészíthető, felhasználható. Ha fasírtot sütünk, lényeg hogy forró legyen az olaj, 1-2 perc alatt már meg is sülnek a golyók, pogácsák, krokettek. Sütőben is megsüthető zsírpapíron. Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem használunk. 500g-os kiszerelésben, vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre
Durum simaliszt 1000 g
Durumbúza simaliszt A durumbúza más néven: makaróni búza, keményszemű búza, üveges búza, egy keresztezésekkel és háziasításokkal létrehozott búzafajta. Már idő-számításunk előtt is használták. A durum latinul keményet jelent, ami utal arra, hogy a durumbúza az összes búzaféle közül a legüvegesebb szerkezetű, így a legkeményebb. Szénhidrátjainak felszívódási módja a legjobb az összes gabonaliszt közül, mivel lassan, fokozatosan oldódnak fel, így nem emeli meg ugrásszerűen a vércukorszintet.