Mások ezeket rendelték
Fehérítő por 1 kg
Nem kevert, semmiféle adalékot nem tartalmaz! 100 % Nátrium Perkarbonát, ezért igen kevés (1-2 teáskanál) szükséges egy-egy mosáshoz, áztatáshoz. Vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Ruhái megőrzik vakító fehérségüket. Erősen szennyezett, színtartó színes ruháit is moshatja vele.
Királybúzaliszt fehér KBL-100
Bővebben a Királybúzáról: A királybúza magyar nemesítésű búzafaj. Jelenleg egyetlen elismert királybúzafajtát tart nyilván a Nébih által fenntartott Nemzeti Fajtakatalógus: VT Salvatio, az állami elismerés időpontja 2015. június 1. A királybúza a legnagyobb szemű, tömegű és sűrűségű búzafaj, 30 év fejlesztés eredménye, Varga Frigyes kutató-nemesítőnek köszönhető a születése Jellemzői: A királybúzaliszt fehérjetartalma magas, aminosav-összetétele kedvező, emiatt könnyen felismeri az emberi szervezet. A királybúzában található karotin festékanyagnak köszönhetően a királybúzaliszt színe sárgás színű. Fehérjetartalma a közönséges búzánál 25-50%-kal nagyobb. A vékonyabb héjszerkezet magasabb őrlési kihozatalt eredményez. Fehérje felszívódási hányadosa 95% körüli. Az úgynevezett N-szorzója 7,9-8,3 közötti, a közönséges búza esetében ez mindössze 5,7-6,25 között mozog. Tésztánál optimális főzési tulajdonságokat mutat, köszönhetően a 32-45% közötti nedvessikér tartalmának, és 0-3,5 mm/ó értékű terülési mutatójának. Megfelelő őrlési technika esetén több dara nyerhető, köszönhetően a kemény magbelsőnek. Gyakran a durumot meghaladó sárgapigment-tartalommal bír. Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% adalékanyag mentes Királybúza liszt Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1422 kJ/333 kcal Zsír 1,0 g amelyből telített zsírsav: 0,20 g Szénhidrát: 65,8 g amelyből cukrok: 2,0 g Rost: 0,95 g Fehérje: 14,8 g Só: 0,15 g
Tisztasó 1 kg
Nagy tisztaságú NaCl konyhasó! A gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl patikai konyhasó a lehető legbiztonságosabb étkezési só. A napi NaCl biztonságos konyhasó szükségletünk mai (2014) áron számolva kb.10 Forint. "Képtelenség túl sósan enni, mert olyankor ehetetlen az étel. Ha az étel csak kicsit van túlsózva, szomjasak leszünk. A víz segít eltávolítani a szervezetből a már feleslegessé vált anyagokat, túlsózás esetén a konyhasót is. Ha folyamatosan kevés sót eszünk, ez viszonylag lassan, de biztosan károsítja a szervezetünket, és az is, hogy ilyenkor emiatt kevesebb vizet iszunk. Iszik Ön legalább napi 2-3 liter TISZTA VIZET? Mert ha nem, jobb lenne több konyhasót (NaCl) fogyasztania! Ne féljen a konyhasótól, sózzon bátran! Segít megszabadulni a betegségektől, véd a meddőséggel szemben, meghosszabbítja az életét."