Mások ezeket rendelték

Zöldspárga (Leves) 10-12 mm közötti
A spárga rendkívül egészséges, és most van a szezonja. Kiemelkedő rostforrás, jelentős az ásványianyag-, valamint vitamintartalma: Rendkívül gazdag káliumforrás, és számottevő a foszfor, kalcium, magnézium és vas benne. A-, B1-, B2-, B6-, B9- (folsav), C- és E-vitamint tartalmaz. Igazi zöldségínyencség. Sajátos ízvilága semmivel nem téveszthető össze. Csengődi 8 hektáros ültetvényünkről frissen szedve kerül az asztalodra. Levesnek, krémlevesnek kiválóan alkalmas kategóriájú, ami azt jelenti, hogy 10-12 mm átmérőjű 1-1 spárgaszál.



Korianderzöld
Bio minősítésű fűszernövény Miért érdemes korianderzöldet fogyasztani? Számtalan okot lehet felsorakoztatni, ezekből csupál néhányat említenénk most: Számos vitamint tartalmaz, például A, C, K - vitaminok, valamit folsavat, káliumot, magnéziumot, kálciumot, és vasat. Élettani hatását tekintve segíti a méregtelenítést, így javítja a máj, vesék, tüdő és bőr állapotát. Magas antioxidáns tartalma segíti a sejtek megújulását. Kimondottan jó hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre is. Javítja az emésztést, csökkenti a hányingert, rosszullétet, rendszeres fogyasztásával megakadályozhatjuk a puffadást. A koriander zöld segítségével kivezethetjük a nehézfémeket a szervezetünkből. Fogyasztását mindenkinek szeretettel ajánljuk!