Mások ezeket rendelték

fokhagyma
frissen szedett őszi fokhagyma /magyar makói vetőmagból származik/ kb 60-80g közöttiek,nagy girizdekkel kiváló zamatú intenzív ízű, illatu


Húsos paradicsom mix
Befőzésre és friss fogyasztásra egyaránt alkalmas paradicsom válogatás! Kiválóan felhasználható szószhoz, befőzéshez, de akár szendvicshez is. A válogatás sokszínű textúrát és összetettebb ízvilágot ad. Az aktuálisan érő paradicsom fajtákból tesszük össze a kívánt mennyiséget, amik a következők lehetnek: San Marzano, Costoluto Fiorentino, Big Daddy, Sweetheart, Super Sauce, Knock out, Marmande, Roma, Brutus, Gigantomo, Heinz Befőzésre (pl. paradicsomlé, szósz, lecsó, ketchup vagy paradicsomkonzerv készítéséhez) olyan paradicsomfajták a legalkalmasabbak, amelyeknek az alábbi tulajdonságai vannak: Jó befőzési tulajdonságokkal rendelkező paradicsomok fő jellemzői: Húsos, kevés levű (alacsony víztartalmú) – Könnyebben sűríthető, intenzívebb az íze, nem kell sokáig főzni. Magas szárazanyag-tartalom – Sűrűbb, testesebb szószokat lehet belőlük készíteni. Kevés mag – Praktikusabb feldolgozni, simább állagot ad. Intenzív, édes-savanykás íz – Ízesebb lesz a befőtt, kevesebb fűszerezést igényel. Jól hámozható – Forrázás után könnyen eltávolítható a héja.

Paradicsom
Vegyes színű (piros, csíkos, sárga, zöld) és formájú, szabadföldi paradicsom, javában húsparadicsomok.