Mások ezeket rendelték

Hagyma-lila
A lilahagyma is elèrte a felnőtt kort,fel is lett szedve, így mostantól kilós kiszerelésben kapható a nem túl nagy készlet erejéig! Teljesen vegyszermentes termelésből szàrmazik, egy két helyen még talán ràgàs nyom is fellelhető rajta.


Hosszúkás padlizsán
Tarim padlizsán – húsos, telt ízű, friss termés a környékről A Tarim padlizsán termései hosszúkás alakúak, sima, sötétlila héjjal és tömör, fehér hússal rendelkeznek. Kifejezetten húsos felépítésű, magjai aprók, az íze pedig kellemesen telt és enyhén édeskés – nem keserű. Mi jellemzi a Tarim padlizsán termését? Szép, megnyúlt forma – könnyen szeletelhető, jól adagolható Fényes, mélylila héj Tömör, fehér hús Lágy, telt ízvilág


Húsos paradicsom mix
Befőzésre és friss fogyasztásra egyaránt alkalmas paradicsom válogatás! Kiválóan felhasználható szószhoz, befőzéshez, de akár szendvicshez is. A válogatás sokszínű textúrát és összetettebb ízvilágot ad. Az aktuálisan érő paradicsom fajtákból tesszük össze a kívánt mennyiséget, amik a következők lehetnek: San Marzano, Costoluto Fiorentino, Big Daddy, Sweetheart, Super Sauce, Knock out, Marmande, Roma, Brutus, Gigantomo, Heinz Befőzésre (pl. paradicsomlé, szósz, lecsó, ketchup vagy paradicsomkonzerv készítéséhez) olyan paradicsomfajták a legalkalmasabbak, amelyeknek az alábbi tulajdonságai vannak: Jó befőzési tulajdonságokkal rendelkező paradicsomok fő jellemzői: Húsos, kevés levű (alacsony víztartalmú) – Könnyebben sűríthető, intenzívebb az íze, nem kell sokáig főzni. Magas szárazanyag-tartalom – Sűrűbb, testesebb szószokat lehet belőlük készíteni. Kevés mag – Praktikusabb feldolgozni, simább állagot ad. Intenzív, édes-savanykás íz – Ízesebb lesz a befőtt, kevesebb fűszerezést igényel. Jól hámozható – Forrázás után könnyen eltávolítható a héja.