Salátauborka, 12cm-15cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz, saláta készítéshez vagy csalamádéhoz ideális.
Én úgy szoktam elkészíteni, hogy a fokhagymát összenyomom, balzsamecettel elkeverem, majd így szelem bele a hámozott uborkát. Tejfölt nem rakok bele, mert attól nehezen emészthetővé válik. Jó étvágyat hozzá!
Salátauborka, 12cm-15cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz, saláta készítéshez vagy csalamádéhoz ideális.
Én úgy szoktam elkészíteni, hogy a fokhagymát összenyomom, balzsamecettel elkeverem, majd így szelem bele a hámozott uborkát. Tejfölt nem rakok bele, mert attól nehezen emészthetővé válik. Jó étvágyat hozzá!