Fuji almából préselt 100%-os natúr almalé. A legédesebb levünk. Hozzáadott egyéb anyagot nem tartalmaz. Pasztőrözéssel tartósítva.
Szeretettel ajánljuk tehén tejből készült "karaván" típusú sajtunkat, aminek a kérgét akác füsttel bolondítottuk meg.
Füstölt csontos hátsó csülök Hagyományos eljárással készített füstölt sertés csülök. Bőrös sertéscsülök, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! A zsirosabb husok kedvelőinek, tökéletes babgulyásba vagy akár kövesztve is. Egy egész hátsó csülök kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéscsülök, hagyományos só. A csülök pontos súlya mérést igényel, kb.: 2 kg/ db kb! Pontos mérés után számlázzuk! Csak egész csülköt értékesítünk.
Édes fűszerpaprika őrleményünk füstölt változata. A füstölést élelmiszeripari tanusítvánnyal rendelkező német bükkfaaprítékkal végezzük. Ajánljuk spanyol, dél-amerikai ételek kedvelőinek, valamint vegán étrendet követőknek, hiszen a füstölt paprika íze a füstölt húsok által adott ízre emlékeztet például egy bablevesben. Kiváló összetevő a húspácoláshoz, de a körözöttek ízét is feldobja.
Füstölt kolbász~ csemege Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!
Füstölt kolbász~ csípős Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, chili paprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. Közepesen csípősős. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!
Mangalica krumplis kolbász, régi paraszti recept alapján készítve. Kiváló minőségű mangalica húsból és szalonnából, főtt burgonyával gazdagítva, természetes fűszerezéssel. A töltés után akácfával füstöljük, lassan, hogy harmonikus, enyhén füstös ízvilág alakuljon ki. Sütve és főzve egyaránt kiváló, laktató és ízletes választás. Tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz, csak tiszta alapanyagokat és hagyományt.
Füstölt májas Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésmájas. Összetevők: Sertésmáj, sertés zsiradék: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só, mustár, citrom. Tárolás 0- 5 C°. A májas pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db
Füstölt májas. Nagyapám több mint 70 éves receptje alapján készítve. Gondosan válogatott alapanyagokból: májból, zsiradékból, húsból és bőrkékből készül, természetes fűszerezéssel, sóval, fokhagymával, majorannával és pirospaprikával. Az abálást követően akácfával füstöljük néhány órán át, így alakul ki a jellegzetes, telt és harmonikus ízvilág. Kenyérrel, frissen szeletelve igazi klasszikus, a régi idők ízét idézi. Tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz, csak hagyományt, gondosságot és valódi alapanyagokat.
A legjobb minőségű mangalicahúsból, tradicionálisan kézi sózással készülő, érlelt sós szalonna. Összetevők: mangalica szalonna, só, fűszerek (babérlevél, fokhagyma, hagyma)