Vegyes alvasztású friss sajt , kecsketejből. Hűtőben két hétig is eláll. Natúr verzióba csak egy kis só kerül így azt raktatsz még bele amit igazán szeretsz.
Frissen paszírozott natur paradicsomlé. Bármilyen ételhez felhasználható, amibe paradicsomot raknánk. Hűtve kiváló ivólének! Összetevők: paradicsom. Fogyassza egészséggel!
Összetevők:rizs Allergének a termékben: glutén, földimogyoró, szezámmag, zeller (aláhúzással jelölve az összetevők között) Felhasználási javaslat: Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék) Németország, Lengyelország, Franciaország, Törökország
Darabolt nyúlhús Saját tenyésztésű nyúlálományból nyúlhús rendelhető. Köztudott, hogy a nyúlhús a legegészségesebb húsfajták közé sorolható. A csomag tartalma: 1 db darabolt csontos nyúl a májával. Konyhakésszen szétszedve. kb 2 kg A csomag a májat nem tartalmazza. A termék pontos mérést igényel.
Az oregano nagyon sokoldalúan használható,és kedvelt zöldfűszer. Nálunk elősorban a pizza jut mindenkinek eszébe róla de használhatjuk levesekhez, mártásokhoz, töltelékekhez, pástétomokhoz, paradicsomos, babos, halas ételekhez is. Egy kis érdekesség,hogy az oregano szárított, morzsolt változata sokkal erőteljesebb, ízletsebb,mint a frissen szedett oregano . Kivétel az arany oregano,ami nagyon finom, ízletes, friss àllapotban is, és gyönyörűséges, mutatós, pont mint a cifra fajta. A képen láthatjátok milyen szépek, belőlük is adok el csokrosan. Amolyan vegyes csomagban készítettem nektek össze.
Szecsuáni bors: különlegesen ízletes, illatos, aromás fűszernövény. Érdekessége, hogy a hagyományos borsfélékkel ellentétben az ősszel rózsaszín, majd száradás után sötétbordó-barna magköpenyt fogyasztjuk, nem a lakkfekete fényes magokat. A Szecsuáni borsnak botanikailag semmi köze a hagyományos fekete, színes, vagy a fehér borshoz. Egészben, vagy őrölt formában használjuk a mámoros illatú magköpenyt. Több ázsiai fűszerkeverék alkotórésze (pld. Kínai ötfűszer). Ha csak magában elrágjuk, érdekes, kissé nyelvzsibbasztó érzést generál. Bármilyen borsos ételbe használható, nyers salátakeveréken igen intenzív - ezért apránként ismerkedjünk vele :) Főzéskor az ételkészítés végén adjuk hozzá az ételhez. Ha még intenzívebb ízhatást szeretnénk, szárazon pirítsuk meg felhasználás előtt. Feltételezett gyógyhatása: segíti az emésztést és vértisztító. Elpusztíthatja a parazitákat, és megszüntetheti a hasfájást, fogfájást. A fotó illusztráció. A termék kézzel szedett, kimagozott, válogatott, szárított. Ha saját fát szeretne, érdemes egy kevésbé forgalmas helyre ültetni, mivel tüskés a növény és minden őszre egy kosár saját szecsuáni fűszere lesz. Facsemetét a www.egzotikusdisznovenyek.hu oldalon lehet vásárolni.
Padlizsán,só, bors, lilahagyma, majonéz. Semmi különlegesség nincs benne, mégis olyan különleges. Az idei első üveg padlizsán krémek,már legördültek a Pöttyös Kert gyártószalagjáról. Annyi újítás, hogy ez most fogyasztásra kész verzió, minden héten frissen készül. Hűtést igényel, és 1-2 napon belül el kell fogyasztani. Jó étvágyat hozzá!!
Paprikás csemege szalámi Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertés szalámi. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 80dkg/ 1 rúd!