A rozmaring és a hagyma izgalmas ízkombinációja. Ajánljuk pirítósokhoz sült és grillezett húsokhoz, valamint kifőtttésztákhoz. Az üveg tartalma: 115 g. Összetevők: vöröshagyma, lilahagyma, rozmaring, olivaolaj, só, fokhagyma, fehérbors, majoranna. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyassza egészséggel!
Kiváló minőségű kukoricából készített kukoricadara. Alkalmas édességek, tészták, kenyerek elkészítéséhez. (Ebből a sárga kukoricából tortilla chipset készítenek)
Sertés zsír Hagyományosn üstben sütött sertés zsír. Tej hozzáadása nélkül. Készült: sertés zsírszalonnából 1 kg-os kiszerelésben kapható.
Rideg tartású skótfelföldi marháink egyik legfinomabb részét nagyjából 1 kilógrammos csomagokban vákum csomagoltan kínáljuk.
Smeralda almából készült 100%-os natúrlé. Íze aromás, édes-savanykás. Hőkezeléssel tartósítva. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Új-zélandi spenót frissen a kertből Egy jó kis recept ötlet a felhasználásához: (ez egy jó nagy mennyiség minimum 5 főre) SPANAKOPITA RECEPT 600 g spenót (mi pürét használtunk, de lehet bébispenót is) 1 csokor kapor • 1 csokor petrezselyem • fél csokor menta • 5-6 db újhagyma .750 g görög feta • 2-3 evőkanál olívaolaj 1 db tojás • só, bors 2 csomag réteslap • 150 g olvasztott vaj a kenéshez. (Nálam meg veheted még hozzá a kaprot és au újhagymát is.) Elkészítés: A fűszereket és a hagymát felaprítjuk, majd összekeverjük egy nagy tálban a spenóttal és belemorzsoljuk a fetát. Hozzáadjuk a felvert tojást, az olívaolajat és sózzuk, borsozzuk. A réteslapokat hármasával használjuk és mindig a legfelső lapot kenjük meg vajjal. A lap szélére helyezzük a tölteléket, majd a három lapot együtt feltekerjük. A feltekert lapokból csigát formázunk egy sütőformában. A végén az egészet lekenjük vajjal és 180 fokon 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük. Tálaláshoz Tzatziki Ez az alap mennyiség: 3 kígyóuborka | 300 g görög joghurt | 3 gerezd fokhagyma 1 kis csokor menta | fél citrom leve | só ízlés szerint | olívaolaj a tetejére.
Sütőkolbász Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött csemege kolbász. Összetevők: Sertéshús Fűszerek: őrölt feketebors, só, őröltkömény, szerecsendió, fokhagyma, őrölt pirospaprika. Tárolás 0- 5 C°. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.
Nagydobosi sütőtökből és fehér mustból készült termék. Elsősorban befőtt, de nagyon finom főételekhez savanyúság helyett, illetve köretként. Próbáltuk vanília fagyival is - kellemes ízharmóniát alkot! Nagy előnye, hogy a cukorszirupot a must helyettesíti. Az üveg tartalma: 330g. Összetevők: nagydobosi sütőtök, vegyes fehér must, egész fahéj. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyasszák egészséggel!