Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Friss élelmiszer

Alma

Friss,ìzletes, èdes alma. Fajta: Rubinola  Aszalva is megőrzi a zamatát.

400 Ft / kg
400 Ft/kg

Alma

Friss, piros,savanykás alma. Fajta: Red topáz. Tèlállò.

400 Ft / kg
400 Ft/kg

Alma

Friss,ropogòs, èdes nyári alma. Fajta: Jonagold

400 Ft / kg
400 Ft/kg

alma

  Nem vegyszermentes téli almák.

950 Ft / kg
950 Ft/kg

Alma Orion 6kg visszaváltható rekeszben

Orion alma 6kg-os összecsukható rekeszben. Sárgára érő magas cukortartalmú alma ízvilágában a Jonagold fajtakör jellemzőivel. Jól tárolható.  A rekesz betétdíja 200Ft.

2000 Ft / db
333.33 Ft/kg

Alma Rozela 6kg visszaváltható rekeszben

Rozela alma 6kg-os összecsukható rekeszben. Roppanós, bőlevű, fűszeres fajta kiegyensúlyozott sav és cukor aránnyal melyet elsősorban friss fogyasztásra ajánlunk. Naturalma fajta, ellenálló, így csökkentett növényvédelem mellett is termeszthető. A rekesz betétdíja 200Ft.

2000 Ft / db
333.33 Ft/kg

Apró hagyma

Savanyításra alkalmas vörös- és lila hagyma vegyesen csomagolva.  Ha csak vöröset vagy csak lilát szeretnél, kérlek jelezd szállítás előtt. 

1000 Ft / kg
1000 Ft/kg

Balzsamkörte, vagy más néven Karéla

A gyógyhatású Balzsamkörte egy trópusi zöldségfajta, mely az uborkára hasonlít, felülete rücskös, barázdált. Enyhén kesernyés ízű, rendkívül egészséges zöldségféle. Mire jó? A termés gazdag vasban, béta-karotinban és káliumban. Egyrészt előételként használatos, mivel megindítja az epetermelést és javítja az emésztést. Másrészt az ősi indiai és kínai gyógyászat cukorbetegség esetén használja, mivel olyan elemet tartalmaz, amely nagyon hasonlít az inzulinhoz, pld a terméséből készítik a gyógyteát. A gyógyhatást orvosi kutatás igazolta. Hogyan használjuk? Mossuk meg, majd fél centisre felkarikázva, olajban kicsit ropogósra sütve, megsózva kitünő előétel, vagy színesíthetjük vele a köreteket. Mustárral, vagy egyéb szószókkal is ízletes. A kissebb méretű karélákban még kicsik a magok is és nem zavaróak, de a nagyobbak is finomak sütve. Saját termelésből származik. 1 adag 20dkg, de ha pont nincs akkorra termény, +- változhat.

400 Ft / csomag
20 Ft/dkg

Bazsalikom csokor

Bazsalikom csokor. Választható nagy és apró levelű változatban.

300 Ft / csomó
300 Ft/csomó

bocskor paprika

Szabadföldi termesztésű Vegyszermentes Olasz paprika újdonság Roppanós,zamatos Sokáig megtartja a keménységüket

1500 Ft / kg
1500 Ft/kg

Burgonya

Katica fajtájú piros héjú, sárga húsú burgonya. "B" főzési típusú, általános felhasználású, így sütésre-főzésre egyaránt alkalmas. Nyers és főzési szürküléstől mentes.

380 Ft / kg
380 Ft/kg

Burgonya - zsákban (10 kg)

Katica fajtájú burgonya 10 kg-os Raschel zsákos kiszerelésben. "B" főzési típusú, piros héjú, halványsárga húsú burgonya, mely nyers és főzési szürküléstől is mentes.

3500 Ft / zsák
350 Ft/kg