Hidegtűrő káposztaféle, melyet szuperélelmiszernek tartanak magas tápanyagtartalma miatt. Készíthetünk belőle nyers vagy meleg salátát, illetve bármilyen ízvilágú ételbe szeletelhetünk belőle vitamin dúsítás gyanánt. Mi nagyon szeretjük köretnek, csak fokhagymával megpárolva, só, bors és egy kis citromlével. :)
24 darab/dobozos,friss fürj tojás,ásványokban,vitaminokban gazdag,egészséges és nagyon finom.Sokoldalúan felhasználható,nyersen is fogyasztható,immun rendszer erősítőként.
Idared alma, Méret: 70-80 mm, télálló, savanykás, roppanós és lédús fajta. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Idared alma. Méret: 70-80 mm. Savanykás, télálló, roppanós és lédús, hűvös helyen jól tárolható. Termőhely: Kutas-Kozmapuszta
Jonagold alma, édes, illatos. Friss fogyasztásra kiválóan alkalmas. Méret: 60-80 mm Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Jonagold alma, édes, illatos. Friss fogyasztásra kiválóan alkalmas. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Vegyszermentesen termesztett Jugó paradicsom. Édes, lédús. Befőzésre kiválóan alkalmas
Vegyszermentesen termesztett Kápia paprika. 1 csomag 50 dkg súlyú. A csomag ára mérést követően kerül meghatározásra.
Kovászolni való uborka, 9cm-12cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz. Kovászolni ideális, de természetesen saláta készítéshez vagy csalamádéhoz is jó. A finom "kovászos uborka" elkészítéséhez - a nevével ellentétben - nem kell sem kovász sem kenyér, így gluténmentesen is finom, sőt tovább eltartható. Ami lényeges, hogy a jó ízért felelős tejsavbaktériumok ideális élettartománya 15-25 fok között van, és ezért (bár melegebben tartva is elkészül) célszerű inkább 25 fok alatt tartani. Amikor kész, akkor sem a legjobb a hűtőbe rakni, mert a kis barátaink 10 fok alatt elpusztulnak és helyettük keseredést (később rothadást) okozó mikroorganizmusok kezdenek el dolgozni amitől kellemetlen mellékízt kap. Persze 37 fokban más megoldás nincs, gyorsan meg kell enni :) Tehát víz, a teljes vizes tömeghez képest mérten 2% só, és kapor elég a tökéletes íz eléréséhez. Persze izlés szerint mehet bele kis fokhagyma, kapormag, koriander is.