Kelt, enyhén édes tészta fahéjas töltelékkel feltekerve. A kókuszvirágcukor alacsony glikémiás indexű, enyhén karamellás ízű. Összetevők: kukoricakeményítő, kókuszvirágcukor, rizsliszt, étolaj, zabpehelyliszt, fahéj, bambuszrost, útifűmaghéj, élesztő, kölesliszt, só, konjacliszt
Nagyon jó minőségű fehér kukoricából készült dara/töret. Agrár-környezetgazdálkodási programban a kukoricák kíméletes növényvédelem mellett teremnek. Ráadásul a fehér kukorica egy igazi (régi) különlegesség. Nem egységes a darálás, ezért töretnek is hívhatjuk, a finomabbra darált szemek krémességet adnak a nagyobb szemek pedig változatossá teszik a textúrát. A nagyobb szemek miatt érdemes tovább főzni az alapanyagot. Indulhat a puliszka, polenta, prósza, kása, stb. ételek készítése. Nagyjából az elkészíteni kívánt kukoricadarához háromszoros folyadékot (víz vagy tej) érdemes önteni, de ez függ, hogy milyen állagú végeredményt szeretnétek készíteni! Próbáljátok ki, nagyon várjuk a visszajelzéseket!
A termék saját termelésű, vegyes, fehér szőlőből készül. A must préselés után azonnal üvegekbe kerül, így 1 év múlva fogyasztva is a friss must ízét érezzük fogyasztás közben. Az üveg tartalma: 0,3l Felbontás után hűtve tárolandó.
Saját termelésű, vegyes, fehér szőlő mustjából készült termék. Kitűnő alapanyag öntetként desszertekhez, illetve fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma: 0,7 l. Összetevők: vegyes fehér must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát
Késői szüretelésű fekete berkenye bogyóból készült. Édeskés, fanyar ízű szuperélelmiszer.
Testes aromájú fekete berkenye ecet. Természetes úton biológiai erjesztéssel készült. Szüretlen, 6 % körüli ecetsav tartalommal. Ajánljuk vörös húsokhoz, salátákhoz.
Sokféle gyümölcshöz hasonlóan az aróniabogyók magjai és héja tartalmazzák a legmagasabb koncentrációban az összetevőket. Az arónia törkölyt, amely nagyrészt a bogyó héjából, magjából és pépéből áll, megszárítjuk, és porrá őröljük. Használhatja sütéshez, főzéshez vagy gyümölcsturmixok és turmixok kiegészítéseként. Ajánlott mennyiség: napi 1 evőkanál
100%-os natúrlevünkből készítjük szörpünket, annak minden jótékony hatásával. Fogyasztás: 15 szörös higitással. Összetevők: Fekete berkenyelé, cukor, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, citromsav.
Sokféle gyümölcshöz hasonlóan az aróniabogyók magjai és héja tartalmazzák a legmagasabb koncentrációban az összetevőket.Teánkhoz kíméletesen préseljük a a bogyókat, majd megszárítjuk.a törkölyt, amely nagyrészt a bogyó héjából, magjából és pépéből áll. Igazán ízletes, lágy gyümölcsös aromájú. Élvezze teánkat melegen hűs napokon vagy behűtve egy nyári dálutánon.
A fekete berkenye, más néven arónia, sötétszínű bogyószerű gyümölcs, mely napjainkban vált igazán népszerűvé az egészségtudatos fogyasztók körében. Egyike az antioxidánsokban leggazdagabb gyümölcsöknek, így számos gyógyhatással bír. Más gyümölcsökkel, bogyós gyümölcsökkel egyetemben a tudósok és fogyasztók is szupergyümölcsként emlegetik. Ez annak is köszönhető, hogy a fekete berkenye C-vitaminban, mangánban, A-,E-,K-vitaminban gazdag. Mindezek mellett megtalálható benne B1-,B2-,B6-,B9-,B12 vitamin. Flavonoid vegyületeket tartalmaz (P-vitaminként ismert), melyek antioxidáns vitaminokkal együtt fejtik ki hatásukat. Ilyen vegyület az Antocianin, melynek sötét, bíbor színét köszönheti a gyümölcs. Leveink natúr levek, semmilyen hozzáadott adalékot, cukrot nem tartalmaznak.