2024-es, étkezési, szemes mák. Nagyon finom, édes, kékszínű, alaposan tisztított. Rovarölőszer mentes termesztés. A mákfogyasztás jótékony hatásai: A mák gazdagon tartalmaz magnéziumot, növényi zsírsavkat, aminosavat, foszfort, kalciumot, káliumot és vasat. Hatását pedig többek között abban fejti ki, hogy lassítja az öregedési folyamatokat, azaz megállítja a csontszövetek leépülését, és elkezdi újraépíteni őket. Két evőkanálnyi mák 253 milligramm kalciumot és 286 mikrogramm vasat tartalmaz, amely körülbelül a napi szükséglet negyedét fedezi. A kalcium a csontok egészsége miatt fontos, de kell a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez is.
Többféle ízben kapható gomolyáink, mindig a szezonnak megfelelő friss fűszerekkel ízesítve.
Kelt, enyhén édes tészta fahéjas töltelékkel feltekerve. A kókuszvirágcukor alacsony glikémiás indexű, enyhén karamellás ízű. Összetevők: kukoricakeményítő, kókuszvirágcukor, rizsliszt, étolaj, zabpehelyliszt, fahéj, bambuszrost, útifűmaghéj, élesztő, kölesliszt, só
Nagyon jó minőségű fehér kukoricából készült dara/töret. Agrár-környezetgazdálkodási programban a kukoricák kíméletes növényvédelem mellett teremnek. Ráadásul a fehér kukorica egy igazi (régi) különlegesség. Nem egységes a darálás, ezért töretnek is hívhatjuk, a finomabbra darált szemek krémességet adnak a nagyobb szemek pedig változatossá teszik a textúrát. A nagyobb szemek miatt érdemes tovább főzni az alapanyagot. Indulhat a puliszka, polenta, prósza, kása, stb. ételek készítése. Nagyjából az elkészíteni kívánt kukoricadarához háromszoros folyadékot (víz vagy tej) érdemes önteni, de ez függ, hogy milyen állagú végeredményt szeretnétek készíteni! Próbáljátok ki, nagyon várjuk a visszajelzéseket!
A termék saját termelésű, vegyes, fehér szőlőből készül. A must préselés után azonnal üvegekbe kerül, így 1 év múlva fogyasztva is a friss must ízét érezzük fogyasztás közben. Az üveg tartalma: 0,3l Felbontás után hűtve tárolandó.
Saját termelésű, vegyes, fehér szőlő mustjából készült termék. Kitűnő alapanyag öntetként desszertekhez, illetve fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma: 0,7 l. Összetevők: vegyes fehér must, cukor, citromsav, nátrium-benzoát
Permetezés nélküli fejes saláta. Tápoldatozás nélkül kicsit kisebb mint a szupermarketes, de a nitrogéntartalma miatt nem kell aggódni. A mérete csak közepes, a fotón kicsit becsapós, mert a gyufásdoboz az asztalon van, a saláta meg egy lapostányéron. Ez a hőség nagyon megviseli szegényeket, de remélem péntekig nem fog magszárba menni.
Késői szüretelésű fekete berkenye bogyóból készült. Édeskés, fanyar ízű szuperélelmiszer.
Fekete ribizli lekvár "szőröstül, bőröstül". Persze szőre nincsen, magja és bőre benne van, hogy minden hatóanyaga megmaradjon. Magjai egészen picik . Kiváló antioxidáns. Kevés cukorral készül. Tartósítószert nem tartalmaz.
Fekete ribizli lekvár magjával. Mivel nincs magozva több marad a bogyó bőréből is a termékben, hatóanyaga dúsabb. Magja egészen apró. Kiváló antioxidáns. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.
Fekete ribizli szörp gyümölcshússal dúsan, cukorral édesítve. Kb 5-7 szeres mennyiségre hígítható, ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben korlátozott ideig tárolható.