Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

K#fli

Sóval csurgatott kifli Összetevők: kukoricakeményítő, bagettliszt (gluténmentes búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, útifű rost, szárított rizskovász, jódozott só, stabilizátor: guar gumi e412, stabilizátor: xanthan gumi e415, stabilizátor: hidroxi-propil-metil-cellulóz e464, sav szabályzó anyag: kalcium acetát e263, stabilizátor: cellulóz gumi e466, enzim), rizsliszt, napraforgóolaj, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só, konjacliszt 85 g

400 Ft / db
400 Ft/db
...

kápia lecsó mangalica zsírral 540ml/ü

Piros, édes, húsos, vegyszermentes kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség összetevője vegyszermentes. A mangalica zsír is Kisberényi gazdaságban készült, szabad tartású állatokból.    

1400 Ft / üveg
2.86 Ft/g

Kápia lecsó olajjal 540ml/üveg

Kápia paprikából készült lecsó. Minden zöldség benne vegyszermentes termelésből származik. 

1400 Ft / üveg
2.59 Ft/g

Kápia paprika - 50 dkg

Vegyszermentesen termesztett Kápia paprika. 1 csomag 50 dkg súlyú.  A csomag ára mérést követően kerül meghatározásra.

550 Ft / csomag
1100 Ft/kg

kapor

350 Ft / csomó
70 Ft/db

kapor

Szabadföldi termesztésű Vegyszermentes

450 Ft / csomag
45 Ft/szál

Kapor

Vegyszermentes, szabaddöldön termesztett.

550 Ft / csomag
55 Ft/dkg

kapor csokor

Vegyszermentes termelésből való kapor. 

350 Ft / db
350 Ft/db

Kecsketej

Miért érdemes kecsketejet inni? A kecsketej összetétele inkább az anyatejhez, semmint a tehéntejhez hasonlítható. Éppen ezért komoly szerepe van immunrendszerünk védelmét illetően. Azoknak az anyáknak, akiknek kevés a teje, vagy egyáltalán nincs, kecsketejet szoktak ajánlani szoptatásra. Zsírtartalma bár magasabb, mint a tehéntejnek, ezek a zsírok sokkal könnyebben emészthetőek, így nem megterhelők a szervezet számára. A friss, lágy sajtok kevesebb zsírt tartalmaznak, mint a keményebbek. Kiváló fehérje- és kalciumforrás, a csontritkulás megelőzésében így kiemelkedő a szerepe. Bőségesen tartalmaz ásványi anyagokat, főként kalciumot, magnéziumot, foszfort, nátriumot és káliumot. A vitaminok közül megtalálható benne az A-vitamin, a B1-, B2- és B5-vitamin, a niacin, valamint D-vitamintartalma is jelentős. Kiváló antioxidáns, segít a sejtek egészséges fejlődésében, A-vitamin-tartalmának köszönhetően pedig apajzsmirigyműködésre is jótékony hatással van. A benne található B-vitaminoknak köszönhetően az ideg- és az izomrendszer működését is segítik.

500 Ft / üveg
100 Ft/dl

Kefir

Teljes tejből készült kistermelői kefir.  

750 Ft / üveg
1500 Ft/l

Kendermagolaj

Kendermagolaj: zöld színű, jellegzetes ízű, illatú olaj. Kedvező omega 6: omega 3 zsírsav aránya miatt kitűnő választás. Magas linolénsav tartalma miatt pszoriázis, dermatitisz külsőleges kezelésére, belsőleg reumatoid ízületi gyulladások esetén alkalmazható. Alacsony füstpontú, hevítésre, sütőolajként való felhasználásra nem alkalmas. Tárolás: Hűvös, fénytől védett helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, felbontva 3-4 hónapon belül javasolt elfogyasztani.

1500 Ft / db
15000 Ft/l

Kenyérliszt Bl80

Származási hely: Magyarország Összetevők: 100% adalékanyag mentes búzaliszt

640 Ft / db
640 Ft/kg