Családi gazdaságunk több lábon áll,egyik ilyen lábunk a tojástermelés.Szabadtartásos tyúkjaink, kizárólag saját gazdaságunkban megtermelt takarmányt fogyasztják.Visszajáró vásárlóink (és mi magunk is )szívesen fogyasztják a gazdaságunkból származó friss tojást. Ezért "készletünk" korlátozott.Tojás méret: M (530-630g/10db)
Családi gazdaságunk több lábon áll,egyik ilyen lábunk a tojástermelés.Szabadtartásos tyúkjaink, kizárólag saját gazdaságunkban megtermelt takarmányt fogyasztják.Visszajáró vásárlóink (és mi magunk is )szívesen fogyasztják a gazdaságunkból származó friss tojást. Ezért "készletünk" korlátozott.Tojás méret:S (max.53g/db) 18 db/ csomag
Kistermelői vajunk kizárólag tejszínből készül. A megfelelően lehűlt és megérett tejszínt kiköpüljük, majd többször hideg vízzel kimossuk. Mivel "tisztára" mossuk ezért hosszú eltarthatóságot, selymes ízt biztosítunk a terméknek. Vajunk nem hasonlítható a bolti vajhoz(szerencsére) mivel kizárólag tejszínből készül, ezért hűtött állapotban nehezen kenhető. Célszerű kis darabot belőle hűtőn kívül tárolni, így mindíg lesz kenhető vajunk. A többi vaj pedig, a hűtési lánc megszakítása nélkül hosszú ideig eltartható.
3db 100g-os könnyen, gyorsan elkészíthető Burger pogácsa egy csomagban. Klasszikus íz Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz. Vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. Sütési Javaslat: Mindkét oldalát 1-1 percig 180 fokos olajban süssük, vagy platnin, grillrácson, sütőben zsírpapíron is megsüthető. https://www.facebook.com/viavega.godre
Hidegen sajtolt kókuszolaj. Nem finomított és nem hidrogénezett. Erősen kókusz ízű és illatú. Étkezési- és kozmetikai célra egyaránt használható.
Füstölt kolozsvári szalonna darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt husos kolozsvári szalonna. Bőrös sertéshús, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában is ínyencség! Egy egész tábla szalonna kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéshús, hagyományos só. Az szalonna pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db! Pontos mérés után számlázzuk!
Bio minősítésű fűszernövény Miért érdemes korianderzöldet fogyasztani? Számtalan okot lehet felsorakoztatni, ezekből csupál néhányat említenénk most: Számos vitamint tartalmaz, például A, C, K - vitaminok, valamit folsavat, káliumot, magnéziumot, kálciumot, és vasat. Élettani hatását tekintve segíti a méregtelenítést, így javítja a máj, vesék, tüdő és bőr állapotát. Magas antioxidáns tartalma segíti a sejtek megújulását. Kimondottan jó hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre is. Javítja az emésztést, csökkenti a hányingert, rosszullétet, rendszeres fogyasztásával megakadályozhatjuk a puffadást. A koriander zöld segítségével kivezethetjük a nehézfémeket a szervezetünkből. Fogyasztását mindenkinek szeretettel ajánljuk!
Valipíniben termesztett, vegyszermentes virág, virágja ehető, díszítő elemként süteményekre, tortákra, jó védő és rovarcsalogató, szép, igénytelen virág a kertben.
Hagyományos eljárással készült körte lekvár, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
Saját recept alapján készült termék, Hozzá adott cukrot nem tartalmaz, Kíváló íz! Ajánljuk befőttként fogyasztani, illetve savanyúság helyett fehér sülthúsokhoz, valamint köretként, Összetevők: körte, vegyes fehér must, Felbontás után hűtőben kell tárolni!
50%-os natur körtelé Alexander (Bosc Kobak) körtéből, 50% almával, szüretlen, pasztőrizált. Szavatossági idő gyártástól számított 6 hónap.
Kovászolni való uborka, 9cm-12cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz. Kovászolni ideális, de természetesen saláta készítéshez vagy csalamádéhoz is jó. A finom "kovászos uborka" elkészítéséhez - a nevével ellentétben - nem kell sem kovász sem kenyér, így gluténmentesen is finom, sőt tovább eltartható. Ami lényeges, hogy a jó ízért felelős tejsavbaktériumok ideális élettartománya 15-25 fok között van, és ezért (bár melegebben tartva is elkészül) célszerű inkább 25 fok alatt tartani. Amikor kész, akkor sem a legjobb a hűtőbe rakni, mert a kis barátaink 10 fok alatt elpusztulnak és helyettük keseredést (később rothadást) okozó mikroorganizmusok kezdenek el dolgozni amitől kellemetlen mellékízt kap. Persze 37 fokban más megoldás nincs, gyorsan meg kell enni :) Tehát víz, a teljes vizes tömeghez képest mérten 2% só, és kapor elég a tökéletes íz eléréséhez. Persze izlés szerint mehet bele kis fokhagyma, kapormag, koriander is.