Enyhén csípős klasszikus termék, saját recept alapján. Minden ételhez ajánljuk, amihez savanyúságot fogyasztunk. Ha szabad ezt ideírnom: rántotthúshoz imádom;) Összetevők: CSÍPŐS almapaprika, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustátmag, koriander, babér levél,Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!




Alkoholmentes különlegesség - Verjous 2024 - zöldszőlő lé – „alternatív citromlé” bioszőlőből A verjous a zöld, éretlen szőlő kipréselt levéből, minimális kén hozzáadásával, pasztőrözéssel készült. Zölden szüretelt bio kékfrankos és cabernet franc szőlőből készült, alkoholmentes termék. Palackozás dátuma: 2024.07.22. Hűvös helyen tárolandó, felbontás után hűtőben több hónapig is eláll. Használat előtt érdemes felrázni. Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! Nézd meg milyen volt a 2025-ös Verjous szüret :) www.facebook.com/diofasibiobirtok www.instagram.com/diofasibiobirtok
Angolszalonna darabolt ~ 50 dkg kb Hagyományos eljárással készített füstölt sertés angolszalonna. Bőrös sertéskaraj, természetes só felhasználásával, 3 hétig érlelve, sófürdőben pácolva! Ez tuti választás akár vendégváráshoz, hidegtálakhoz, főzéshez. Vékonyan szelve, csak magában a legtutibb! Egy egész angolszalonna kb 2 kg-os! Összetevői: Bőrös sertéskaraj, hagyományos só. Az angolszalonna pontos súlya mérést igényel, kb.: 50 dkg/ db! Pontos mérés után számlázzuk!

ANTIPASTI - San Marzano aszalt paradicsom fűszeres oliva olajban Összetétel: napsütötte-vegyszermentes aszalt paradicsom, oliva olaj, fokhagyma, só, fűszerek. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve 7 napig fogyasztható. Ajánlás: előételként ízletes kísérő sajtokhoz, húsokhoz, pékáruhoz. Űrtartalom: 220 ml
Violetto di Romagna Az articsóka a mediterrán konyha egyik legkülönlegesebb és legegészségesebb zöldsége (gyógynövénye). Évelő növény, melynek virágát fogyaszjuk, de kertünk dísze is lehet, ha nem szüreteljük le a virágokat. (A képek között láthatjátok gyönyörű lila virágát). Hazánk éghajlata kedvező az articsóka termesztésre, viszont itthon kevesen tartják kertjükben, ezért szerettük volna megosztani palántáinkat veletek is. Kiültetés: májustól (A tápanyagban gazdag talajt szereti, ezért ültetéskor érdemes trágyázni.) Magasra nő és szélességre is terjedelmes ezért érdemes egymástól 1,5-2 méterre ültetni, védett napos vagy félárnyékos helyre. Vízigényes, főleg a bimbók fejlődése során. Hivatalosan a második évben hoznak először virágot, viszont nálunk több növény is virágzott már az első nyáron :) Saját képeinken egy globe articsókát láthattok, amit tavaly termesztettünk, idén a violetto olasz fajtát vetettük Rédei vegyszermentes magról.

Fűszerbabér (Laurus nobilis) Kiszerelés: egy ágon 10 db levél. Frissen szedve a kertünkből! Felhasználható: Ugyanúgy, mint a szárított babérlevél, de intenzívebb és frissebb íze van. Egyéb felhasználás: Teának, dekorációként is mutatós, például koszorúban vagy fűszeres ajándékokhoz. Otthon is le tudod szárítani, szobahőmérsékeleten, nem tűző napon, illatosítja a levegőt, elriasztja a molyokat.
Kézzel készült, 8 tojásos házi körettészta. Összetevők: búzaliszt, házi tojás, spenót Kiszerelés: 200 g Felhasználása: Köretként, paradicsomos, tejszínes vagy húsos szószokhoz ideális, lasagne-nak is készíthető. Ez a különleges csuszatészta nemcsak ízében, hanem megjelenésében is egyedülálló – formája a Balatont mintázza. Minden darab kézzel, gondosan készül, így valódi kézműves finomság. Ajándéknak is tökéletes választás, ha valami igazán különlegeset adnál. (Csak a nyári időszakban elérhető) Tárolása: Száraz hűvös helyen tartandó
Befőtt jellegű termék. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, ezt a mustban lévő természetes cukor pótolja, ezáltal sokkal kellemesebb ízt kapunk, mint a klasszikus befőtteknél. Ajánljuk befőttként, savanyúság helyett, illetve köretként fehér sűlt húsokhoz. Összetevők: Őszibarack, fehér vegyes must. Fogyasszák egészséggel!




Bazsalikomos sajtgolyó 100% kecsketejből Nettó tömeg: 70 gramm Kiszerelés: vákumfóliában