Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves termékek

Szivárványos porcelán díszes nemesacél karkötő díszdobozban

Egy igazán elegáns ékszer a mindennapokra és ünnepi alkalmakra egyaránt. Szivárvány színű nemesacél karkötő / csakra karkötő 7 db szép fényes, gyöngyházfényű porcelán dísszel. Elegáns sötétezüst-fekete díszdobozban küldjük! A karkötő mérete a kis karikáknak köszönhetően állítható. A képen látható átlagos méretű, 16-17 cm-es csuklóra készült. Teljes hossza: 18 cm. Delfinkapoccsal záródik. A porcelándísz átmérője: 1 cm Kérhető más színben és méretben is! Rendeléskor kérjük jelezni! A karkötő alapanyaga nemesacél. Nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Tartós hosszú életű darab.

6500 Ft5500 Ft / db
5500 Ft/db

Szójagyertya üvegben 150 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal Édes karamell - Karamell és vanília illatolajjal Sütőtök pite - Fahéjas sütőtök illatolajjal Fűszeres alma illat   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

3800 Ft3490 Ft / db
3490 Ft/db

Szójagyertya üvegben 200 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal    Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4200 Ft3790 Ft / db
3790 Ft/db

Szójagyertya üvegben 215 ml

Greenlife Candles   100% tisztaságú illóolajjal készült gyertya szójaviaszból.   Harmónia - Levendula illóolajjal Békesség - Citromfű illóolajjal Éberség - Fahéj és borsmenta illóolajjal  Édes kávé - Csokoládés kávé illatolajjal   Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására?   Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viaszból készült gyertyák égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal illatosított gyertyákat válasszunk. A szójagyertya alapanyaga növényi viasz, szójaviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég és sokkal kevesebb füst keletkezik, mint a paraffin viaszból előállított gyertyák használata közben, ami elősegíti azt is, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. A paraffinviasz gyertyák alapanyaga a petróleum, amelynek égése során bizonyítottan káros anyagok jutnak a levegőbe. A szójagyertya nemcsak környezetbarát, de sokkal gazdaságosabb is. Akár 50%-kal hosszabb ideig ég, mint paraffinból készült társaik.   Összetevők: szójaviasz, 100% tisztaságú illóolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, vegán kézműves termék.

4500 Ft4190 Ft / db
4190 Ft/db

Tányér - Pöttyös

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Tányér és pohár alátét garnitura

8 darabos tányér és poháralátét garnitura.    Mindkét olfalán más- más mintával , igy 2 mintával használhatod egygarniturán belül. . Közepébe vetexet vasaltam a jobb tartás miatt, 40 fokon mosható. Mérete a tányéralátét  39 x29-es a poháralátét 11 x 11- es.    Igény szerint más mintával is elkészitem

5200 Ft / csomag
5200 Ft/csomag

Tányér- életvirág

2600 Ft / db
2600 Ft/db

textilszalvéta garnitura

Textil szalvéta garnitura pamutvászonból , 6 db. de igény szerint db-ra is megvarrom 400 ft/ db. Ha teritót is szeretnál hozzá, vedd fel a kapcsolatot a somogyi kosárral.  Elérhető kb. 30 fále mintával.

2600 Ft / csomag
2600 Ft/csomag

Türkiz kerámia gyűrű

A gyűrű kerámiadísze saját kezűleg készült. A szép árnyalatú türkiz színű máz is saját kísérletezés eredménye, melynek fényes felülete közel 1000 °C -os égetés során alakult ki. Kerámiadísz átmérője: 1,6 cm. A gyűrűalap állítható. Az ékszert ajándékozásra is alkalmas csomagolásban, kis organza tasakban küldjük.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

Újraszalvéta, szendvics csomagoló

Itt az iskola, erre is szükség lesz szendvics csomagoláshoz. Sokféle anyagból választhatsz. A belseje pul anyag ,  amitől friss marad a zsemle és nem kell mosni, csak ha a textil koszos lesz. Belül vizessel kitörölheted. Mérete: 30cm X 30cm .Ha mosod, 40 fokon tedd kérlek.

2200 Ft / db
2200 Ft/db