Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Kézműves termékek

Illatviasz 50 gr - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. Fehér - levendula vagy citromfű illat Zöld - fahéj és menta illat   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.​​​​​​​

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz 50 gr válogatás - Valentin és tavasz

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra.   Kávé - kék vagy piros szín Narancs - fehér szín Málnás panna cotta - piros szín Szantál - homokszín Sweet home - zöld   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illóolaj vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék. A terméken található díszítő matricák eltérhetnek a képen megjelenítettől.

1650 Ft / csomag
1650 Ft/csomag

Illatviasz boxok

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában. Használható aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék A csomag 4, illetve 5 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban. (A box forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr Összetevők: repceviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Illatviasz boxok gyertyával

Repceviaszból készült illatviaszok rózsás szív és különböző virágok formájában, egy mesés virágillatú gyertyával párosítva. Az illatviaszok használhatóak aromamécsesben - csak tégy egy darabot a mécses felső tálkájába, alul pedig gyújts egy teamécsest - vagy a melegebb, nyári időszakban akár egy tálra téve is ontja illatát. A boxok a következő illatokat tartalmazzák: Illatviaszok: narancs (narancssárga) málnás panna cotta (rózsaszín) virágoskert (cseresznyevirág, orgona és japán rózsa) - magenta tavaszi virágok (tulipán, bazsarózsa és hársfavirág) - kék Gyertya: Virágoskert vagy Tavaszi virágok A csomag 3, illetve 4 db illatviaszt tartalmaz, különböző forma variációkban egy 120 ml-es gyertyával a választott illatban. (A box illatviasz forma összetétele eltérő lehet a képen látottól!)   Nettó tömeg: 3 db-os: min. 45 gr / 4 db-os: min. 65 gr / 5 db-os: min. 75 gr + 120 ml gyertya Összetevők: illatviasz: repceviasz, illatolaj gyertya: szójaviasz, illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.

6600 Ft / db
6600 Ft/db

Illatviasz csomag 30 gr

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. A csomag 3 db illatviaszt tartalmaz.   Nettó tömeg:  min. 30 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illó- vagy illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült,  kézműves termék.

1290 Ft / db
1290 Ft/db

Illatviasz csomag 50 gr

Az illatviaszok tökéletes megoldást jelentenek illatosításra. Aromalámpákban használhatóak, illóolaj alkalmazása helyett.  Tegyél egy vagy két darabot, akár különböző illatokkal az aromalámpa felső tálkájába, gyújts meg alul egy mécsest és már használhatod is!             Miért válassz természetes alapanyagból készült gyertyákat és illatviaszokat a hangulatod javítására és otthonod illatosítására? Tudtad, hogy a "hagyományos", paraffin viasz égése során bizonyítottan káros anyagok szabadulnak fel? Hallottál róla, hogy a gyertyák és egyéb illatos termékek illatosításához használt szintetikus illatanyagok egészségügyi problémákat - fejfájás, migrén, rosszullét - okozhatnak? Ezért fontos, hogy természetes alapanyagú, természetes illóolajjal készített termékeket válasszunk. A Greenlife Candles illatviaszok alapanyaga repceviasz. Alacsonyabb hőmérsékleten ég, ami elősegíti, hogy az illatanyagok jobban hasznosulnak, erősebb illatot tudnak kibocsátani. Használata során nem jut semmilyen káros anyag a levegőbe, bátran használhatjuk illatosításra. A csomag 5 db illatviaszt tartalmaz.   Nettó tömeg:  min. 50 gr Összetevők: repceviasz, 100% tisztaságú illó- és illatolaj Készítette: zoldebbelet Kézzel készült, kézműves termék.  

1690 Ft / db
1690 Ft/db

karácsonyi textilek

 Ezen a cimszó alá gyüjtöttem a karácsonnyal kapcsolatos termékeimet. Adventi koszoruimat külön menüpontba találod. Azok a kedves Vevők között,  akik innemtöl  karácsonyig bármilyen termékemet megvásárolják 3000 ft .- értékben  az utolsó átadási napon 1 nagy kenyerest és 1 kisuzsonást sorsolok ki.

6000 Ft / db
6000 Ft/db

KIÁRUSÍTÁS! Fonatos zsinórkarkötők

Gyönyörű, selyemfényű, szaténzsinórból sajátkezűleg hármas fonással készült karkötők tibeti ezüst stílusú medállal. Ajándékozásra készen, kis kártyával, borítékban küldjük. A karkötők méretre készülnek. Delfinkapoccsal záródnak. A fémrészek nikkelmentesek.  ===> Nekem a Balaton... (2. kép) Balatoni nyár hangulatát idéző világoskék szaténzsinór karkötő vitorlás medállal. Csukóméret: 17-18 cm ===> Varázslatos nyári éjszakák... (3. kép) Fonatos kék szaténzsinóros karkötő hold-szív medállal Csukóméret: 18-19 m               cm ===> Csikó... (4. kép) Fonatos ezüstszürke szaténzsinóros karkötő ló medállal Csukóméret: 17-18 cm ===> Szerencsehozó... (5. kép) Fonatos barna szaténzsinóros karkötő kínai szerencsehozó medállal Csukóméret: 17-18 cm ===> Első lépések... (6. kép) Világoskék szaténzsinór karkötő babatalp medállal Csukóméret: 16-17 cm ===> Gólya hozza... (7. kép) Fonatos rózsaszín szaténzsinóros karkötő gólyás-babás medállal Csukóméret: 18 cm A megadott ár 1 db karkötőre és a hozzátartozó kártyára, borítékra vonatkozik.

1800 Ft900 Ft / db
900 Ft/db

Kókusz mini súroló kefe

Kézzel készített kókusz mini suroló- vagy dörzsi kefe. A kókusz egy fenntartható, 100% ban természetes alapanyag. A kókuszrost a kókuszdió termelés mellékterméke. Környezetbarát, lebomló termék. A kókusz kefe rész komposztálható, a fém akasztó pedig a szelektív hulladékgyűjtőbe dobható, a papír csomagolás újrahasznosítható. Javaslat: használat után felakasztva szárítsd, hogy minden nedvesség távozhasson belőle! Ahhoz, hogy tovább tiszta és friss maradjon, alkalmanként mosd ki forró mósószeres vízben és hagyd teljesen megszáradni.   A kefe nagysága: kb. 7 cm* 5,5 cm (akasztó nélkül)   Gyártó: LoofCo Származási hely: Sri Lanka   A képen látható egy javaslat a mosogató eszközök két használat közötti tárolására. Miért a LoofCo termékeit válaszd? A termékek alapanyagának, a kókusznak a szüretelésekor nem alkalmaznak majmokat, és nem engedélyezik a gyerekmunkát. A termelőknek és feldolgozóknak méltányos fizetést adnak, a kókusz termelésével és feldolgozásával hagyományos mesterséget tartanak fenn és őriznek mag az utókor számára. Termékeik kézzel készülnek.  A fő alapanyagok - a kókusz és luffatök - olyan növények, melyek jelentős mennyiségű szén-dioxidot kötnek meg növekedésük során.

1390 Ft / db
1390 Ft/db

Kütyü tartó

 Kütyü tartó .  3 rétegü.  pamütvászon, közé fliz vasalva, hogy erősebb tartása legyen , a hátoldala pedig lepedővászon.  9 vagy 12  zsebje van. Tehetsz bele távirányitót, telefont , töltökábelt, szemüveget, és minden olyat amivel telepakolnád az asztalt.  A farúd könyedén eltávolithatő és ujra összeszerelhető, igy a mosása is megoldott.  Más méretbe és szinkombinációban is elkészitem.,  ilyen igény esetén jelezd a kosárba és ők továbbitják nekem.

6500 Ft / db
6500 Ft/db

Manók- erszényben- fejlesztő játék

Két  manó lakik a kis erszényben és várják, hogy játszani, festeni, rajzolni szerető játszótársuk legyen, mert a pihe-puha kis erszényben 16 db kis natúr fa korong is van, ami tetszés szerint festhető, diszíthető. Készíthető belőle memóriajáték és egyéb társas játék, de lehet dekoráció. A kis erszény 11x11 cm és patenttal zárul A manók 4 cm, illetve sapkával együtt 6 cm magasak és fából készültek Multifelt Factory Nemezgyárból származó 100 % gyapjú filcből készült a manók ruhája és az erszény is, ezért erős és tartós az anyaga. Kreativitást fejlesztő játékhoz, meséléshez, közös alkotáshoz ajánlom. Miért válasszunk waldorf játékot? https://meselapozo.blog.hu/2020/12/11/miert_waldorf#more16328686  

3500 Ft / csomag
3500 Ft/csomag