




Ez egy univerzális konyhai fűszer, amelyet használhatsz levesek, szószok, rizottó, húsok fűszerezésére, pácolásukhoz, mártásokban is kiváló, tésztaszószokban, kenyértésztában, használatának csak a fantáziánk szab határt, de vészhelyzetben akár gombakrémleves is készíthető belőle.





Erdélyi falusi recept alapján készült, roppanós vargánya savanyúság. Az erdő ízeit és a régi konyhák hangulatát zárja üvegbe.Különleges savanyúság vargányából, húsok, pörköltek, hidegtálak tökéletes kísérője.
Tehén tejből készült érlelt sajt. 16 hetes csemege sajt, rúzs frlórás, jól reszelhető szépen olvadó sajt, karakteres ízzel.
Szárított zöldségekből készült, teljesen só- és adalékmentes ételízesítő. Összetevők: répa, petrezselyemgyökér, vöröshagyma, karalábé, zeller, petrezselyemzöld. Tiszta íz, tiszta alapanyag – csak annyit adsz belőle az ételhez, amennyit szeretnél. Kiszerelés: 35 g (108 ml üveg) vagy 70 g (220 ml üveg).
Többféle ízben kapható gomolyáink, mindig a szezonnak megfelelő friss fűszerekkel ízesítve.
Kelt, enyhén édes tészta fahéjas töltelékkel feltekerve. A kókuszvirágcukor alacsony glikémiás indexű, enyhén karamellás ízű. Összetevők: kukoricakeményítő, kókuszvirágcukor, rizsliszt, étolaj, zabpehelyliszt, fahéj, bambuszrost, útifűmaghéj, élesztő, kölesliszt, só



Nagyon jó minőségű fehér kukoricából készült dara/töret. Agrár-környezetgazdálkodási programban a kukoricák kíméletes növényvédelem mellett teremnek. Ráadásul a fehér kukorica egy igazi (régi) különlegesség. Nem egységes a darálás, ezért töretnek is hívhatjuk, a finomabbra darált szemek krémességet adnak a nagyobb szemek pedig változatossá teszik a textúrát. A nagyobb szemek miatt érdemes tovább főzni az alapanyagot. Indulhat a puliszka, polenta, prósza, kása, stb. ételek készítése. Nagyjából az elkészíteni kívánt kukoricadarához háromszoros folyadékot (víz vagy tej) érdemes önteni, de ez függ, hogy milyen állagú végeredményt szeretnétek készíteni! Próbáljátok ki, nagyon várjuk a visszajelzéseket!

A termék saját termelésű, vegyes, fehér szőlőből készül. A must préselés után azonnal üvegekbe kerül, így 1 év múlva fogyasztva is a friss must ízét érezzük fogyasztás közben. Az üveg tartalma: 0,3l Felbontás után hűtve tárolandó.

Saját termelésű, vegyes, fehér szőlő mustjából készült termék. Kitűnő alapanyag öntetként desszertekhez, illetve fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma: 0,3l. Összetevők: vegyes fehér must, cukor, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz.

Remdelhető: 12.12.-ig Átvétel: 12.19. Vadkovászos kemencében sült fehérmákos-narancsos kalács Összetevők: finomliszt, tej, olivaolaj, cukor, tojás, bourbon vanília, citromhéj, darált fehérmák, méz, kandírozott narancshéj
Ez a fejes savanyú káposzta erdélyi családi recept alapján készült, adalékanyag és tartósítószer nélkül, hagyományos módon savanyítva. A kapor és a csombor klasszikus erdélyi ízvilágot ad, amelytől a káposzta természetesen roppanós és illatos marad. Kifejezetten ajánlott: Az igazi erdélyi töltött káposzta elkészítéséhez – a lédús, rugalmas levelek könnyen tölthetők, és főzés közben is szépen tartják a formájukat. Összetevők: káposzta, víz, só, kapor, Csombor A pontos ár mérést követően lesz meghatározva. Egy-egy fej 1,5-3 kg között van. Ha egész kicsit vagy nagy fejet szeretnél, kérlek jelezd - egyéb esetben véletlenszerűen történik a szállítás a fej méretét tekintve.
Késői szüretelésű fekete berkenye bogyóból készült. Édeskés, fanyar ízű szuperélelmiszer.