Fermentált termékeink legújabb tagja :) Nem csípős,de a fogyasztásához szeretni kell a retket. Bármilyen sűlthúshoz kitűnő kiegészítő. Összetevők: fekete retek, víz, kovászos kenyér, só, fokhagyma, kapor. Fogyassza egészséggel!
A nyár klasszikus íze! Ha egy év múlva bontjuk fel, akkor is a friss nyári kovászos uborka ízt érezzük a szánkban. Összetevők: uborka, víz, só, kovászos kenyér, fokhagyma, kapor. Fogyassza egészséggel!
A lestyán, vagy ismertebb nevén a vegeta kihagyhatatlan a vasárnapi húslevesből. Annyira jó ízt ad az ételnek, hogy ezt ki kell probàlnod ha eddig még nem volt benne részed. Készült egy parajdi sóval kevert verzió, ha nem szeretnéd túlzásba vinni az ízesítést akkor a lestyànos fűszersó a te terméked.
LEVENDULA SZIRUP - virágos ízvilág Összetétel: víz, cukor, levendula, citromsav, aszkorbinsav. Kizárólag virágot tartalmaz, rendkívül koncentrált. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szirup meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítő limonádéként fogyasztható. Kellemes ízt ad gyümölcssalátának, gyümölcslevesnek, édességnek. Használható kellemes esti teaként hangulatjavításra és emésztés javítása esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 200 ml
Ha egy kis nyugalomra vágysz, kóstolj bele levendulás akácmézünkbe. A méhecskéink adták hozzá az akácmézet, mi meg jól beleáztattuk a kertünkben nevelgetett levendulák virágait, így egyetlen üvegcsében megtalálod a szorongás és álmatlanság ellenszerét, bónuszként még gyulladáscsökkentő hatása is van.
Hagyományos eljárással készült Lime-os fügés szilva lekvár, vegyszermentes termelésből, Kutasról. 220 ml
Gluténmentes zsemle magvakkal Összetétel: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, étolaj, rizsliszt, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, lenmagpehely, napraforgó, chiamag, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só
A darálthús helyettesítők, „Gabonafasírt” nevet kapták először, de ez a név nem tükrözi a termék sokszínűségét. Bármilyen olyan ételek elkészítéséhez használhatók, melyekhez darált húst használnak a húsfogyasztók. A Magyaros gabonafasírt alapra jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág. Többféle módon formázható: krokett, fasírtgolyó, burger pogácsa. Készíthető belőle töltött káposzta, töltött palacsinta, rakott ételek, fasírtok, vendégváró falatok. A háziasszonyok és szakácsok fantáziájukat bátran elengedhetik :) Könnyen, gyorsan elkészíthető, felhasználható. Ha fasírtot sütünk, lényeg hogy forró legyen az olaj, 1-2 perc alatt már meg is sülnek a golyók, pogácsák, krokettek. Sütőben is megsüthető zsírpapíron. Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem használunk. 500g-os kiszerelésben, vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre
3db 100g-os könnyen, gyorsan elkészíthető Burger pogácsa egy csomagban. Jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz. Vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. Sütési Javaslat: Mindkét oldalát 1-1 percig 180 fokos olajban süssük, vagy platnin, grillrácson, sütőben zsírpapíron is megsüthető. https://www.facebook.com/viavega.godre
Májas hurka Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött véreshurka. Összetevők: Sertéshús, sertés zsiradék, máj, rízs Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A hurka pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.